Doneer een fiets!

Heb je ongebruikte kinderfietsen in de schuur staan? Dan is het Kinderfietsenplan van de ANWB een mooie bestemming! Binnen dit plan worden goede en deugdelijke fietsen gedoneerd aan kinderen vanaf 10 jaar die geen fiets hebben. Batavus vindt dat iedereen met plezier en veilig moet kunnen fietsen. Daarom steunen we dit initiatief graag.

 

ANWB KinderfietsenplanHelp een kind zonder fiets

Voor het Kinderfietsenplan is de ANWB nog op zoek naar heel veel (kinder)fietsen. Daarbij kunnen ze alle hulp goed gebruiken. Van 18 tot en met 23 april organiseert de ANWB op de Vismarkt in Groningen een inzamelactie. Is Groningen te ver weg? 28 april organiseert Apeldoorn op het Raadhuisplein een gezamenlijke inzamelactie. Je kunt je fiets ook laten halen door de ANWB. De fietsen gaan naar kinderen uit minderbedeelde gezinnen die zich geen fiets kunnen veroorloven. Mobiliteit, de wereld in vrijheid ontdekken, is juist in deze leeftijdsgroep een voorwaarde voor persoonlijke groei en sociale ontwikkeling.

 

Een nieuw leven voor een oude fiets

Heb je een (kinder)fiets over en maak je graag een kind blij? Lever hem in! In de werkplaats van de ANWB in Den Haag worden de fietsen opgeknapt tot een veilige fiets. Samen met hun partners, waaronder Nationaal Fonds Kinderhulp en deelnemende scholen, zorgt ANWB ervoor dat jouw fiets goed terechtkomt! Het invullen van het formulier om een fiets op te laten halen kan hier.

Meer nieuws