Batavus verrast Engel met de PACKD!

Afgelopen zaterdag is Liz Vergeer, hoofdrolspeelster in de bioscoopfilm Engel, verrast tijdens haar 14e verjaardag! In de film zie je haar fietsen op de nieuwe Batavus PACKD. Als verjaardagscadeau had zij dan ook maar één wens: de Batavus PACKD die zij zo fijn vond fietsen tijdens de filmopnames. Nadat de ouders van Liz contact opnamen met Batavus, was het dan ook snel geregeld.

 

 

Liz werd verrast in de fietsenwinkel Bike Xtra in Den Haag. Hier stond een gloednieuwe Batavus PACKD LTD op haar te wachten. Liz gaat verhuizen, waardoor zij verder moet fietsen om op school te komen. Deze nieuwe Batavus PACKD LTD komt voor haar dus op het perfecte moment. Wij wensen Liz heel veel fietsplezier!

 

Over de Batavus PACKD

De Batavus PACKD is een trendy transportfiets die je voor al je ritten kan gebruiken. Met de hippe voor- en achterdrager die voorzien zijn van een eigentijds houten design neem je supergemakkelijk al je bagage mee. Dit ziet er niet alleen hip uit, maar het is ook nog eens heel handig! Wil jij ook een nieuwe Batavus PACKD? Bekijk ‘m hier of ga naar de Batavus dealer bij jou in de buurt!

Meer nieuws