Batavus verrast 100-jarige Gerrit Scheenstra

 

 

HEERENVEEN, 16 april 2021 – Vandaag op zijn verjaardag werd de 100-jarige Gerrit verrast door fietsfabrikant Batavus. Senior Brand Manager Mirjam van Dijk stapte speciaal voor hem op de ‘E-bike of the Year 2021’, de Batavus Finez om hem thuis te verrassen. Hij ontvangt de nieuwste Batavus outfit: een vest, een polo en uiteraard een bos bloemen in de huisstijlkleuren.

 

We ontvingen een innemende mail van kleinzoon Gurbe Scheenstra, aldus Mirjam van Dijk. Zijn kleinzoon wil deze mijlpaal graag corona-proof vieren en zijn opa overladen met mooie herinneringen uit zijn leven. Werken voor Batavus is één van deze dierbare herinneringen. Opa Gerrit is er trots op dat hij 37 jaar voor Batavus heeft gewerkt. Kleinzoon Gurbe heeft zelfs leren wielrennen op zijn oude Batavus.

 

Gerrit heeft zijn hele leven gefietst. Fietsen is belangrijk in zijn leven. In 2019 ontving hij een onderscheiding ‘de Gouden Trapper’ door voormalig Minister Cora van Nieuwenhuizen. Deze prijs wordt toegekend aan de oudste, actieve fietser van Nederland die kan aantonen nog regelmatig gebruik te maken van de fiets.

 

 

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!