Batavus is verkozen tot één van de meest inspirerende merken van 2021

Ieder jaar doet onderzoeksbureau Synergie onderzoek naar de 40 meest inspirerende organisaties van Nederland. Bedrijven die impact creëren en waarvoor winst en groei middelen zijn, in plaats van doelen. Dit jaar zijn we voor het eerst verkozen tot één van de meest inspirerende merken van Nederland. Als Batavus zijn wij trots dat we in deze lijst staan. Het inspireert ons om het elke dag nóg beter te doen!

 

Impactvolle organisaties 

Organisaties die inspireren, werken niet in, maar aan hun markt. Zij doen het vaak nét even anders. Thema's die in het onderzoek aan de orde komen zijn: een authentieke visie en maatschappelijke rol, innovatieve organisatie, betrouwbare en relevante producten en een prikkelende en constructieve relatie. Batavus scoort in het onderzoek hoog op 'betrouwbare en relevante producten'. 

 

 

Over het onderzoek
Voor de inspirerende 40 worden twee onderzoeken uitgevoerd. Het eerste onderzoek herijkt jaarlijks de kenmerken van inspirerende organisaties. Aan dit onderzoek namen 300 bewoners van grote steden deel. In het tweede onderzoek zijn dit jaar 207 organisaties gemeten op 10 kenmerken van inspirerende organisaties. Aan dat onderzoek deden 3.656 respondenten mee, landelijk representatief.

Lees hier meer over Synergie en de inspirerende 40. 

Meer nieuws