Batavus scoort ‘uitstekend’ bij middelbare scholieren

De Batavus Fonk E-go® Plus en de PACKD 3 scoren uitstekend in de Nationale Schoolfietstest van het Algemeen Dagblad. Middelbare scholieren testten modellen van verschillende fietsmerken en de Batavus-fietsen ontvingen uitstekende rapportcijfers. De Fonk E-go® Plus scoort een 8,8 in de categorie elektrische schoolfietsen. De Batavus PACKD 3 ontvangt een 8,4 als rapportcijfer in de categorie niet-elektrische schoolfietsen.

 

De scholieren vinden de Batavus Fonk E-go® Plus een ‘coole, fijne fiets die soepel en geruisloos fietst’. Bij de PACKD 3 van Batavus bevalt vooral het uiterlijk en het comfort: ‘een lichte en soepele fiets’. Tijdens het testen van de fietsen letten de scholieren op rijeigenschappen, comfort en prijs/kwaliteit. In de categorie elektrische fietsen testten de scholieren daarnaast nog specifiek op motorondersteuning en displaybediening.

 

Een 8,8 voor de Batavus Fonk E-go® Plus
De Fonk E-go® Plus is de ideale fiets voor de ritjes van en naar school. De E-motion middenmotor geeft een krachtige ondersteuning. Er is op elk detail gelet, van minimalistisch design tot aan veilige ledverlichting. Bovendien is nagedacht over het voorkomen van typische stadsschade. De verlichting is zo ontworpen dat je het niet makkelijk kapot stoot en de kabels zijn slim weggewerkt zodat je niet blijft haken aan een andere fiets.

Een 8,3 voor de Batavus PACKD 3  
De PACKD 3 is een trendy transportfiets en van alle gemakken voorzien. Met de stevige voor- en achterdrager, die voorzien zijn van trendy planken met snelbinder, is het meenemen van zware schooltassen gemakkelijk. Op het luxe verende zadel zit je altijd comfortabel en met de tweepootstandaard en stuurslot staat de fiets altijd stabiel.

 

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!