Batavus Fier 2 bakfiets en Finez E-go Exclusive winnen in ADR Fietstest 2023

Yes! Batavus wint twee keer het predicaat ‘Beste Koop’ in de ADR Fietstest 2023. In de categorie elektrische bakfietsen komt onze Fier 2 als Beste Koop naar voren. De Batavus Finez E-go Exclusive wint in de categorie elektrische stadsfietsen tot 3500,-. Zaterdag 27 mei zijn de winnaars in de verschillende categorieën bekendgemaakt op fietstest.nl.

 

Batavus Fier 2 – beste koop categorie elektrische bakfietsen 
Deze veelzijdige tweewieler bakfiets met Shimano naafversnelling en krachtige Bosch motor is de ideale oplossing om met het hele gezin op avontuur te gaan. Voorzien van handige functies zoals verlichting die altijd aan staat en een opstapje voor de kinderen. Met deze tweewieler ben je extra wendbaar en onderweg zitten je kinderen veilig door de veiligheidsrail en de riempjes. De bakfiets heeft een vermogen tot 80 kg.

 

Batavus Finez E-go® Exclusive – Beste Koop elektrische stadsfietsen 
Deze e-bike is in samenwerking met de T.U. Delft ontwikkeld. Hierdoor is een onderhoudsarme en gebruiksvriendelijke elektrische fiets tot stand gekomen. De riemaandrijving gaat niet alleen langer mee dan een normale ketting, maar hij is ook nog eens stiller. Hierdoor kan je optimaal genieten van de omgeving tijdens je fietstocht. De accu van deze e-bike is in de achterdrager geïntegreerd. De accu is gemakkelijk te verwijderen, waardoor je hem thuis op een veilige manier kan opladen. 

 

Bekijk en test deze fietsen bij een fietsenwinkel bij jou in de buurt! 

Meer nieuws