Allernieuwste fiets Batavus Bryte nu al bekroond met GIO Award

Batavus heeft weer een Goed Industrieel Ontwerp (GIO) predicaat toe kunnen voegen aan de prijzenkast: de allernieuwste Bryte heeft deze mooie titel in de wacht gesleept! Dit model is nog niet verkrijgbaar, maar heeft al wel dit kwaliteitsstempel ontvangen.

 

Batavus Bryte - Goed Industrieel Ontwerp 2016Batavus Bryte bekroond met erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2016

De jury was van mening dat de Bryte aan alle beoordelingscriteria voldeed en daarom vanaf nu het GIO 2016 predicaat mag voeren. De Bryte is ook opgenomen in de GIO-tentoonstelling die tijdens de Dutch Design Week kan worden bezocht. De Dutch Design Week is van 22 tot en met 30 oktober in Eindhoven.

 

Bryte als hologram te zien via de Microsoft HoloLens

Onlangs was de Bryte al in het nieuws omdat we haar aan ons dealernetwerk presenteerden als hologram via de HoloLens. Digital media bureau Snakeware, dat de primeur had in Nederland om de Microsoft HoloLens te introduceren, heeft voor Batavus in samenwerking met onze afdeling Ontwikkeling een speciaal hologram ontwikkeld voor de introductie en presentatie van de Bryte.

 

HoloLens uitproberen tijdens opening De Fietser

Wil je de Bryte ook via de HoloLens bekijken en zo kennis maken met de wereld van augmented reality? Dat kan tijdens de feestelijke opening van experience center De Fietser. Op 12 november ben je van harte welkom in Ede. Hou hiervoor het nieuws van Batavus in de gaten.

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!