Agenten op Batavus stadsfietsen

Op basis van de beste prijs/kwaliteitsverhouding heeft de politie na een Europees aanbestedingstraject gekozen voor het Nederlandse topmerk Batavus. Vanaf vandaag rijdt de Nederlandse politie op Batavus stadsfietsen. Politieregio Midden-Nederland heeft de primeur.

 

Sten van der Ham, Regional Director Accell Benelux: “We zijn erg trots op deze samenwerking waarbij onze fietsen bij mogen dragen aan de mobiliteit van de politie en daarmee aan de veiligheid van Nederland. Accell heeft meerdere topmerken onder één dak en dat samen met onze flexibiliteit om onze e-bikes en fietsen aan te passen aan de unieke wensen van de klant, maakt ons een sterke partner”.

 

Ontmoeten

Samenwerken met burgers en partners start met ontmoeten. Zien wat er gebeurt, horen wat gezegd wordt, aanvoelen wat er aan de hand is en bepalen wat nodig is. Op de fiets staat een agent letterlijk tussen de mensen en is daardoor toegankelijk, snel en wendbaar. De fiets is voor politiewerk van grote toegevoegde waarde.

 

Batavus Dinsdag als stadsfiets

Voor de gewone fiets is de keus gevallen op de Batavus Dinsdag. Deze lichtgewicht, sportieve allrounder heeft een strak en sportief stuurgedrag. Ideaal voor dagelijks gebruik en zorgeloze kilometers. Het robuuste frame is gecombineerd met duurzame onderdelen en een slanke vormgeving waardoor de politie jaren rijplezier beleeft.

Meer nieuws