Een bakkie met Sanny!

 

In Een Bakkie met Sanny neemt Sanny Verhoeven haar kijkers mee op reis met vijf bekende ouders naar leuke plekken om met de kinderen naartoe te gaan. Samen stappen zij op de gloednieuwe Batavus Fier en rijden zij door de woonplaats van de gast. Onder het genot van een heerlijke koffie bespreken zij onderwerpen als ouderschap, kinderen en vervoer door de stad. De luchtige, gezellige online serie voor de ouders van nu.  

 

Nieuwsgierig? Bekijk de video's van Een bakkie met Sanny hieronder! 

Een bakkie met: Mascha Feoktistova

 

 

In deze laatste aflevering van Een Bakkie met Sanny, is Sanny in IJburg, vlakbij Amsterdam, om een bakkie te doen met een van de grootste YouTubers van Nederland: Mascha Feoktistova - ook wel bekend als Beautygloss. Mascha is al sinds 2007 op YouTube te vinden met beauty-related videos en vlogt dagelijks. Daarnaast is zij moeder van dochter Mila, en zeer succesvol onderneemster.

 

Benieuwd? Bekijk de video met Mascha Feoktistova hier. 

Een bakkie met: Naomi van As

 

 

In deze aflevering is Sanny in haar Batavus Fier te vinden in Ouderkerk aan de Amstel om een bakkie te doen met niemand minder dan Naomi van As. We kennen Naomi natuurlijk allemaal als een van de voormalig sterren van het Nederlands Dames Hockeyteam, maar ondertussen is ze ook moeder van dochtertje Kae, presentatrice, en onderneemster. Naomi nodigt Sanny uit bij haar favoriete koffiespot van het dorp om haar het hemd van het lijf te vragen!

 

Benieuwd? Bekijk de video met Naomi van As hier. 

Een bakkie met: Willem van Sas

 

 

In deze aflevering gaat Sanny op haar elektrische bakfiets, de Batavus Fier, op bezoek bij Willem van Sas. Willem is een van de eigenaren van het Wyldepad; een nieuw vakantie oord in het idyllische Friesland. Samen met zijn vrouw Rachel (ook wel bekend als de Huismuts) en goede vriend Martijn heeft hij een oud vakantiepark gekocht om op te knappen. Hij is trotse vader van Pip en Rosie, influencer én succesvol ondernemer.

 

Benieuwd? Bekijk de video met Willem van Sas hier. 

Een bakkie met: Delia Skin Master

 

 

Deze aflevering is Sanny in Purmerend op haar elektrische bakfiets - de Batavus Fier - om een bakkie koffie te drinken met haar tweede gast: Delia Keshk. Delia staat ook wel bekend als Delia Skin Master, omdat zij echt een van de beste huid experts van Nederland is. Daarnaast is ze moeder van drie ongelooflijk schattige zoontjes, is zij influencer en is ze een mega succesvol ondernemer. Ze is eigenaresse van Delia Skin Clinic en founder van haar eigen skincare lijn. Zo’n powervrouw verdient natuurlijk wel even een kopje koffie, dus neemt Sanny haar mee naar de plek waar zij het allerliefst haar bakkie drinkt midden in Purmerend en bezoeken zij de plek waar Delia ten huwelijk is gevraagd.

 

Benieuwd? Bekijk de video met Delia Skin Master hier. 

Een bakkie met: Saar van Koningsberger

 

 

Saar van Koningsberger is moeder van dochter Scottie én daarnaast is ze founder & CEO van Lakwerk; haar eigen nagelstudio met meerdere vestigingen in en rondom Amsterdam. Sanny en Saar bespreken in de elektrische bakfiets - de Batavus Fier - het moederschap, het drukke leven in de stad en haar favoriete hotspots voor kinderen.

 

Benieuwd? Bekijk de video met Saar hier.