Voorwaarden

 

 1. Algemeen
  • Deze actievoorwaarden zijn in aanvulling op de garantievoorwaarden van Batavus van toepassing op de actie CAMPAGNE 5 JAAR GRATIS GARANTIE 2022 van BATAVUS (actie). BATAVUS is een handelsnaam van Accell Nederland BV (Accell). Door deelname aan de actie verklaart de consument zich akkoord met deze actievoorwaarden. 

 

 1. Actieomschrijving
  • Tijdens de actieperiode van vrijdag 4 november 2022 tot en met 30 juni 2023 wordt de fabrieksgarantie zonder bijbetaling verlengd van 2 naar 5 jaar bij aankoop van een BATAVUS actiemodel zoals hieronder weergegeven. 

 2. Actievoorwaarden 
  • Deze actie is alleen geldig bij aankoop van één van de hierna genoemde BATAVUS actiemodellen bij een erkenbare BATAVUS-dealer in Nederland en België zolang de voorraad strekt:
  • De aankoop en uitlevering van het Batavus actiemodel moet plaatsvinden bij een erkende BATAVUS-dealer tijdens de actieperiode van vrijdag 4 november 2022 tot en met 30 juni 2023. De datum van registratie van de fiets door de dealer geldt als bewijs dat u in aanmerking komt voor deelname aan de actie.
  • De fabrieksonderdelen waar een standaard fabrieksgarantie op geldt van 2 jaar wordt zonder bijbetaling verlengd naar 5 jaar door de dealer bij de aankoop. De dealer brengt € 0,- in rekening voor de verlengde fabrieksgarantie. De reguliere garantievoorwaarden zijn hier op de website te vinden. 
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties van BATAVUS. Per persoon kan 1 keer aan de actie worden deelgenomen. 
  • Accell  heeft het recht om de actie aan te passen, te beperken, uit te breiden of anderszins te wijzigen. 
  • Bij deelname aan deze actie gaat de deelnemer ermee akkoord dat Accell en de door haar ingeschakelde (hulp)personen persoonsgegevens zoals naam, adres, e-mail en overige noodzakelijke persoonsgegevens mogen verwerken voor de deelname aan de actie. actieregistratie en verder opgeslagen en gebruikt binnen het kader van deze actie en om u te informeren over nieuws en acties van BATAVUS. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy vindt u op de website batavus.nl/privacy of batavus.be/privacy.