Win een Batavus Wayz E-go bij WENDY!

 

Win een Batavus Wayz E-go® bij WENDY!

Afgelopen week was het feest voor Wendy van Dijk en haar team van het WENDY-magazine. Ze was jarig en lanceerde haar 25e WENDY nummer. Reden voor een feestje! In deze jubileumeditie is de redactie op zoek gegaan naar 25 vrouwen met de naam Wendy van Dijk. In deze editie van het blad lees je dan ook uiteenlopende verhalen over bijzondere Wendy’s! 

 

Cadeautjes

Bij een feestje horen natuurlijk cadeautjes. Wij zijn benaderd om een prijs beschikbaar te stellen voor de WENDY lezers. Hier hebben wij natuurlijk niet lang over hoeven te twijfelen. Wij stellen een mooie prijs beschikbaar aan de WENDY lezers. De keuze viel al snel op de Batavus Wayz E-go®.

 

De snelle Batavus Wayz E-go®

Op de redactie van Wendy werd dit al snel een hot item. De Batavus Wayz E-go® wordt door de Wendy-redactie beschreven als “super fijn waarmee je overal lekker snel bent.” Enkele leden van de redactie van Wendy hebben al aangegeven zelf een Batavus Wayz E-go® te willen bestellen, om voortaan lekker met de fiets naar het werk te gaan en mooie toertochten te maken met het hele team. Wel zo duurzaam en gezond!

 

Comfortabele en luxe e-bike

Met de Batavus Wayz E-go® Active Plus doe je het allemaal met superveel comfort én hij ziet er ook nog eens leuk uit. Met de krachtige middenmotor, vier ondersteuningsstanden en acht versnellingen krijg je alle hulp die je wilt tijdens het fietsen. Er zit een accu op met extra veel bereik. Via de handige display lees je alles af over je actieradius. Zo weet je precies hoe lang je nog kunt fietsen voor hij weer aan de oplader mag. Speciaal voor de jubileumeditie van WENDY geeft Batavus de meest luxe versie t.w.v. € 2799,- cadeau. Winnen? Ga dan naar wendyonline.nl/wendygeeftweg.

 

Er is al een Batavus Wayz E-go® met midden motor vanaf € 1949,-. Kijk op de pagina van de Wayz E-go® voor meer informatie!

 

Illustratie door: Ingrid Bockting

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief