Samenwerking Batavus en Postcode Loterij in Fietsprijs

Logo Nationale Postcode Loterij

Batavus is de nieuwe partner van de Postcode Loterij in de Fietsprijs. Al vijf jaar lang reikt de Postcode Loterij de Postcode Loterij Fiets als prijs uit. Batavus heeft het nieuwe model van deze bekende fiets ontworpen. 1.200 fietsenwinkels die zijn aangesloten bij Batavus leveren vanaf augustus de gewonnen fietsen uit aan de gelukkige deelnemers van de Postcode Loterij.

 

Menno Visser, commercieel directeur Batavus: “Een mooie samenwerking, waarbij we lokale Batavus dealers nauw betrekken en zorgen voor meer traffic naar de fietsenwinkels. De Batavus dealers fungeren namelijk als afhaalpunt. Zo komen zij in contact met potentiële klanten. Uiteraard ontvangen zij ook een vergoeding voor het uitleveren en rijklaar maken van de fietsen”.

Daan Peters, hoofd marketing Postcode Loterij: “De Postcode Loterij Fiets is al jaren een van onze populairste prijzen. De komende maanden maken we weer veel deelnemers blij met dit nieuwe model van de Postcode Loterij Fiets. We vinden het belangrijk dat onze winnaars hun fiets kunnen ophalen bij hen in de buurt. Met het dealernetwerk van Batavus, dat bestaat uit ruim 1.200 verkooppunten, is dat mogelijk. Gemiddeld winnen zes deelnemers per winnende postcode een fiets. De prijs komt verspreid door heel Nederland terecht”.

 

Winactie als feestelijk begin van de samenwerking
Alle Batavus dealers zijn op de hoogte gesteld van de samenwerking. Om de samenwerking feestelijk in te luiden organiseren Batavus en de Postcode Loterij in de maanden juni en juli een speciale winkelactie. De fietsenhandelaren kunnen bij iedere transactie in hun winkel een coupon uitreiken aan hun klanten waarmee de klant kans maakt op mooie prijzen die de Postcode Loterij beschikbaar stelt.

 

Postcode Loterij Fietsen vanaf augustus
Vanaf eind augustus is de door Batavus geproduceerde fiets beschikbaar voor winnaars. De fiets is gebaseerd op de met diverse prijzen onderscheiden Batavus BUB XL Plus, heeft een remnaaf, drie versnellingen en de kleuren van de Postcode Loterij.

 

De Fietsprijs is in 2009 geïntroduceerd door de Postcode Loterij. De groene prijs past bij de Postcode Loterij die organisaties steunt op het gebied van mens en natuur: fietsen is gezond en spaart het milieu. 

 

Meer informatie over de Grootste Fietsactie van Nederland is te vinden op de website van de Postcode Loterij.