Samen uit. Samen thuis.

Samen uit. Samen thuis. Dat is waar Batavus voor staat. Om de positionering als familiemerk kracht bij te zetten, adverteert Batavus vanaf 20 mei weer op televisie. De commercial, te zien op alle RTL-zenders en op onze online kanalen, kondigde de start aan van de nieuwe imagocampagne ‘Samen uit. Samen thuis.’

 

Merkbelofte

De merkbelofte van Batavus, die de insteek is geweest voor de imagocampagne, is gericht op alle levensfasen die je doorloopt. Mijlpalen markeren die levensfasen en maken van jou de persoon die je bent. En je fiets groeit met je mee. Wie je ook bent en waarheen je ook gaat, wij zorgen ervoor dat je er zonder zorgen komt. Want alle wensen die jij voor jouw fiets hebt, hebben wij verwerkt in veilige, goede en leuke fietsen. Elke fiets heeft zijn eigen karakter en er is altijd een Batavus die perfect bij jou past. Met Batavus kom je overal. Samen uit. Samen thuis.

 

Imagocampagne

De merkbelofte heeft Batavus in beeld vertaald naar een commercial, die de aftrap vormde voor de campagne ‘Samen uit. Samen thuis’. In de commercial en de verdere campagne geeft Batavus invulling aan de pay-off door bijzondere momenten en mijlpalen in het leven te laten zien. Tot 24 juni is de commercial te zien op alle zenders van RTL. Naast de commercial op tv, zet Batavus ook online kanalen, abri’s, posters en advertenties in om het imago als familiemerk onder alle familieleden onder de aandacht te brengen.

 

Nog niet gezien op tv?

Heb je de commercial nog niet gezien op tv? Bekijk hem dan hier:

 

 

De 'Making Of'...

Ook nieuwsgierig wat er allemaal bij kwam kijken om deze Batavus commercial te maken? Bekijk hier de exclusieve beelden van de 'making of' van onze commercial.

 

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!