Lucca E-go testdag goed bezocht

De dag begon vroeg voor de Batavus medewerkers die de testdag mede mogelijk maakten. De showroom werd spic en span gemaakt, de fietsen klaargezet, een paar tentjes opgezet, het fietsparcours werd uitgezet en natuurlijk moest er ook voor de inwendige mens gezorgd worden.

 

Om half elf begroetten we de eerste enthousiaste bezoekers om de Lucca E-go® te testen en rond half vijf gingen de laatste bezoekers op huis aan. Naast de Lucca E-go® werden ook andere (elektrische) fietsen getest op een uitgestippelde fietsroute rondom ons pand in Heerenveen.

 

Museum en showroom geopend

 

Behalve één of meer testritten maken, konden mensen ook terecht in onze showroom en ons museum, dat een unieke verzameling van meer dan 150 fietsen van oorsprong tot heden huisvest. Tijdens een presentatie hadden bezoekers daarnaast de mogelijkheid om uitleg te krijgen over de verschillende technologieën waarvan Batavus gebruik maakt binnen de collectie elektrische fietsen.

 

Kans op een gratis Lucca E-go®

 

Bezoekers aan onze testdag maakten ook kans op een gratis Lucca E-go®, als zij een kort evaluatieformulier invulden én online een recensie achterlieten op onze Facebookpagina, op Twitter of op onze website bij de Lucca fiets. De evaluaties worden verwerkt en de bevindingen worden meegenomen in de ontwikkeling van nieuwe fietsen. De winnaar van de gratis fiets wordt binnenkort bekendgemaakt.

 

Impressie van de testdag

 

Wilt u een impressie van de testdag zien, bekijkt u dan hier de foto's. Binnenkort wordt ook een filmpje online gezet.