Lokale dealers overhandigen speciale fiets aan winnaars Batavus Serious Request actie

Hanneke Oosterlee en Robert Witlox zijn de gelukkige winnaars van de door Batavus opgezette winactie rondom Serious Request 2013. Onlangs namen zij de speciale SR BUB XL-stadsfiets in ontvangst bij hun lokale Batavus-dealer. Namens Batavus en alle dealers nogmaals van harte gefeliciteerd en veel fietsplezier gewenst!

 

Batavus SR-actie gewaardeerd door Batavus fans

Veel liefhebbers van Batavus fietsen hebben deelgenomen aan de opgezette winactie voor Serious Request. Deelnemers konden minimaal €10,- doneren, waarna zij automatisch kans maakten op het winnen van de unieke fiets. In totaal is er voor € 2.800,- gedoneerd aan het goede doel. Batavus heeft dit bedrag aangevuld tot het streefbedrag, waardoor er een schitterend bedrag van € 5.000,- is overgemaakt naar Serious Request.

 

Houd ons in de gaten voor nieuws en toekomstige winacties

Namens Batavus en onze dealers willen wij iedereen bedanken voor deelname aan deze actie, ook als je helaas niets hebt gewonnen. Wil je op de hoogte blijven van nieuws en toekomstige winacties? Houd dan onze website én onze Facebook-pagina scherp in de gaten. Kijk op www.batavus.nl, word lid van onze FB-pagina www.facebook.com/batavusfietsen, en/of meld  je aan voor onze nieuwsbrief via de inschrijfbalk onderaan deze pagina.

 

Een breed netwerk aan dealers

Ben je benieuwd waar jouw lokale (premium) Batavus-dealer is gevestigd? Op zoek naar specifieke informatie of gericht advies? Kijk dan op www.batavus.nl/dealers en vul jouw woonplaats of postcode in. 

 

Robert Witlox haalt zijn gewonnen fiets op bij Batavus dealer Mart & Wilma Verstegen in Uden

 

Hanneke Oosterlee haalt haar gewonnen fiets op bij Batavus dealer Schrauwen Fietsen in Roosendaal