Hoge scores drie Batavus modellen in Nationale e-bike test Telegraaf

In de Nationale Telegraaf Fietstest voor e-bikes hebben drie Batavus modellen zeer goede beoordelingen gekregen. De Monaco E-go® werd als winnaar verkozen in de categorie tot € 2.000,-. De Milano E-go® en Ventoux Easy® kregen vier en vijf sterren.

 

De Monaco E-go®: winnaar categorie tot €2.000,-

Met de Monaco E-go® kan er gekozen worden uit drie verschillende accu’s: 300Wh, 400Wh of 500Wh. Dat maakt dit model zowel geschikt als elektrische stadsfiets als ook voor recreatieve doeleinden. Wat betreft het oordeel van het panel geeft de fiets blijk van een ‘uitgebreid en goed afleesbaar display’, een ondersteuning die ‘direct start en stopt door gevoelige sensor’ en een ‘goede lage instap’. Daarnaast is de fiets scherp geprijsd: vanaf €1.899,-. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat deze e-bike als winnaar uit de bus komt. In de maand april krijg je op dit model ook nog eens een gratis accu upgrade van 300Wh naar 400Wh voor extra lang fietsplezier.

 

De Milano E-go®  en de Ventoux Easy®: 4 en 5 sterren

De Ventoux Easy® komt weliswaar niet als winnaar uit de test, maar krijgt, net als de winnaar, wel vijf sterren qua beoordeling. De Ventoux Easy® heeft dit verdiend door onder andere het ‘fraaie display met veel extra informatie’, de ‘geluidloze motor met de ION-technologie’, en de ‘prima afwerking’. De Milano E-go®, met vier sterren, op zijn beurt door ‘het nieuwe elektrische systeem van Bosch’, wat zorgt voor ondersteuning die onder alle omstandigheden zeer goed is. De conclusie luidt dat het een ‘prima rijdende fiets is met goede remmen en lage instap’. De Milano is met haar zeer scherpe prijs-kwaliteit en mooie styling een zeer populaire e-bike.

 

E-bikes winnen aan populariteit én kwaliteit

Elektrische fietsen winnen sterk aan populariteit én kwaliteit in Nederland. Nog slimmere oplossingen en trendy designs zorgen ervoor dat deze categorie fietsen voor een breder publiek interessant wordt. Batavus speelt hierin een grote rol. Op www.batavus.nl/elektrische-fietsen vind je een overzicht van ons aanbod aan e-bikes. 

 

Meer informatie vind je via de online fietsspecial van de Telegraaf.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!