Haute couture bij Batavus en Parijs modehuis Hermes

Uniek collectors item met modieuze leeraccenten.

 

Fietsfabriekant Batavus en het exclusieve Parijse modehuis Hermes bundelen al enkele jaren hun krachten op gebied van design en vakmanschap. Eerder kwam dat tot uiting in een zeer chique en modieuze damesfiets, met fraaie leerbewerkingen.

Er is nu een tweede fiets uit deze samenwerking voortgekomen, voor vrouwen die wel heel stijlvol voor de dag wilen komen. Deze nieuwe 'Batavus - Hermes bicycle' verschijnt in een gelimiteerde oplage van slechts vijftig exemplaren.

 

Net als Batavus kent het Franse designmerk Hermes een lange en rijke historie. Het merk dateert uit 1937 en werd internationaal bekend door de modieuze zijden sjaaltjes en de prachtige Kelly en Birkin lederen tassen, alles van de beste materialen. Ook de luxueuze kleding van Hermes is er populair, mede dankzij courturier Jean-Paul Gaultier, die jarenlang aan het modehuis verbonden was.

 

Kwaliteit en design

 

Wat Batavus en Hermes bindt, is de fascinatie voor kwaliteit en design. De combinatie van Dutch design met creatief bewerkte leerbekledingen op zadel, frame en handvatten heeft een unieke fiets voortgebracht, die het hart van iedere modegevoelige vrouw zal raken. Aan deze taylormade exclusiviteit hangt een prijskaartje van 4.000 dollar. Daarmee heeft u een unieke fiets die bij het verschijnen al een collectors item is. De Batavus - Hermes bicycle is uitsluitend verkrijgbaar via exclusieve modezaken en de website van modehuis Hermes: http://www.netherlands.hermes.com/