Fiets experience center ‘De Fietser’ gaat open voor het grote publiek

Vanaf 12 november is experience center De Fietser in Ede voor iedereen gratis te bezoeken. Test, beleef en kies je favoriete fietsen hier!

 

Experience Center De FietserOp 9000 m2 zijn niet alleen Batavus, maar ook KOGA, Sparta, Loekie, Van Nicholas, Ghost en Haibike in hun eigen fietswereld vertegenwoordigd.

 

Van museum tot de allernieuwste fietsen

Als bezoeker aan De Fietser zal je zien dat er de hoogste aandacht is besteed aan de presentatie van de aanwezige merken. Ieder merk wordt gepresenteerd in een eigen wereld. De Fietser is daarmee niet zomaar een verzameling van fietsen, maar een eigentijdse beleving van kinderfietsen tot luxe E-bikes en sportfietsen. Het experience center heeft bovendien een compact museum over de historie van fietsen in Nederland, een e-bike informatieplein, een restaurant en een indoor testbaan van bijna een halve kilometer lang. Op de testbaan is het mogelijk om verschillende fietsen te testen.

 

De Fietser App

Je bezoek aan De Fietser nog leuker maken? Download dan vóór vertrek naar Ede De Fietser App. Je maakt een profiel aan waarin je onder andere aangeeft op welke manier je de fiets gebruikt en wat jouw voorkeuren zijn. Daarmee wordt het bezoek aan De Fietser nog persoonlijker. Dankzij de App en vierhonderd kleine apparaatjes in het centrum, ook wel beacons genoemd, heb je letterlijk een digitale fietsexpert bij de hand.

 

Elke dag open

De Fietser is vanaf 16 november op woensdag t/m zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur (in het weekend tot 17.00 uur) geopend voor het publiek. Bezoekers kunnen in De Fietser fietsen testen en informatie ontvangen. Naast de digitale informatie in de vorm van een speciale De Fietser app, zijn er vijf fietsexperts die de consumenten voorlichten over de gepresenteerde fietsen. De verkoop verloopt via de vakhandel.

 

Feestelijk openingsweekend 12 en 13 november

In het openingsweekend op 12 en 13 november kun je bij Batavus de nieuwe Bryte met een HoloLens bekijken. Daarnaast worden er verschillende andere activiteiten en acties georganiseerd. Kijk op www.defietser.nl/opening voor meer informatie.

  

Meer weten?

Meer informatie en een eerste indruk van De Fietser kun je hier vinden.

Meer nieuws