E-biken op 50PlusBeurs

 

E-biken op 50PlusBeurs

Afgelopen september vond de 21e editie van de 50PlusBeurs plaats. Het is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. Een gelegenheid bij uitstek om bezoekers te enthousiasmeren voor de nieuwste e-bikes van Batavus.

 

De 50PlusBeurs verwelkomde tussen 10 en 17 september 2012  zo’n 100.000 bezoekers in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is verworden tot een aansprekend evenement met informatie, amusement en voordeel. En natuurlijk een uitgelezen platform om de Batavus e-bikes te presenteren. Batavus was dan ook goed vertegenwoordigd. Met naast een kleine stand, een groot aantal e-bikes op het FietsParcours, dat vanuit de beurs was georganiseerd en opgezet.

 

Exposurebox

Hoe kun je tijdens zo’n grootschalig evenement nu echt opvallen? Dan bedenk je een concept, waarmee je de bezoekers al in een vroeg stadium bereikt. Vandaar dat we met de Exposurebox kwamen. Strategisch geplaatst, bij de ingang van de Jaarbeurs, zodat bezoekers er direct bij aankomst mee geconfronteerd werden. De belangstelling was enorm, evenals de deelname aan het FietsParcours. Een bevestiging dat actieve plussers een grote toekomst zien in de e-bike.