De Fietser geopend op Tweede Paasdag

Sla de meubelboulevards over en kom Batavus fietsen testen in ons Experience Center De Fietser in Ede op Tweede Paasdag! Een showroom, fietsmuseum, testbaan en restaurant allemaal bij elkaar: het perfecte dagje uit!

 

Heb jij interesse in een elektrische fiets van Batavus? Ben je benieuwd waar je op moet letten bij de aanschaf van een e-bike en wil je weten welke het beste bij jou past? Kom dan op Tweede Paasdag naar Experience Center De Fietser in Ede. Onze fietsexperts staan van 10.00 tot 17.00 uur voor jou klaar om je alles te vertellen over onze (elektrische) fietsen. Je krijgt gedegen advies en je kunt uitgebreid fietsen testen op het grootste indoor testparcours van Nederland. Zo kun je zelf ervaren welke Batavus e-bike het beste bij jou past! Bekijk hier welke fietsen er op het testparcours aanwezig zijn.

 

Op de merkwerelden van niet alleen Batavus maar ook Ghost, Koga, Loekie, Sparta, Haibike en Van Nicholas kun je de nieuwste fietsen bekijken. In het fietsmuseum wandel je langs de complete fietshistorie en in Restaurant De Fietser kun je genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan De Fietser is een compleet dagje uit voor jong en oud!

 

Experience Center De Fietser is wekelijks op woensdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. In mei en juni worden daarnaast E-bike Opstapdagen georganiseerd. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie!

 

Bezoek De Fietser op Tweede Paasdag

Meer nieuws