Becel geeft gouden Batavus fietsen weg!

Gezond voor lichaam en geest bindt Batavus en Becel.

 

Gezond eten, gezond bewegen. Wat gezond is voor lichaam en geest is wat Batavus en Becel bindt. Het is dan ook geen toeval dat Batavus en Becel de krachten regelmatig bundelen.

Ook bij de introductie van Becel Gold werd de samenwerking met Batavus gezocht. Inzet was de Batavus Utility Bike, oftewel de BUB, een moderne stadsfiets met een trendy paperclip frame. Dit unieke frame heeft meerdere awards in de wacht gesleept en werd speciaal voor de introductie van Becel Gold door Batavus in een unieke 'gouden' uitvoering geleverd.

 

Olympisch Goud

 

De kleur goud past natuurlijk bij het product, maar is helemaal toepasselijk, omdat Becel het Nationaal Olympisch Comite sponsort. Batavus steunt al jaren actief de sport. Zo ontstond ook de gedachte om kopers van het nieuwe gezondere Becel 'Gold'  te belonen met een kans op een 'gouden' Batavus BUB. Via aankoop van Becel Gold in een aantal supermarkten of via het bedenken van tips voor een gouden dag voor iemand waar je hart naar uit gaat zijn de gouden BUB's te winnen.

 

Win een gouden BUB in de supermarkt 

 

Consumenten kunnen een gouden BUB winnen in de supermarkt. Wie bij Plus, Hoogvliet, Deen Co-op of Jan Linders drie pakjes Becel Gold koopt en de kassabon bij de betreffende winkel inlevert, maakt automatisch kans op een van de 660 'gouden' Batavus BUB's. De winnaars worden in juli 2012 bekend gemaakt.

 

Gezonde voeding en leefstijl

 

Een gezond en 'gouden' hart staat centraal in deze actie. En vooral het doorgeven ervan. Becel en Batavus zetten zich hiermee samen in voor een betere voeding en actievere leefstijl.