Batavus Zonar wint bronzen plaats in categorie trekkingfietsen tijdens Op Pad Outdoor Awards

De Batavus Zonar heeft de bronzen prijs in de categorie trekkingfietsen gewonnen tijdens de Op Pad Outdoor Awards. Op Pad is een onderdeel van ANWB.


Logo Op Pad Outdoor Awards 2015 - bronsHet oordeel van de jury was: ‘Toegankelijk instapmodel voor beginnende vakantiefietsers. Dankzij de voor- en achterdrager geschikt voor fietstochten langs B&B’s, kampeervakanties over goede asfaltwegen en vlak tot glooiend landschap én dagelijks gebruik. Niet voor de heavy stuff.’

 

Op fietsvakantie naar je werk met de Zonar

De Batavus Zonar is een prachtig vormgegeven, sportieve fiets, voor recreatieve ritten én voor dagelijks gebruik, die standaard uitgerust is met de unieke Batavus Aerflow koplamp en het bijbehorende achterlicht. Beiden bekroond met het 3 sterren RAI keurmerk voor fietsverlichting (RKF).

 

Het is een snelle en stoere lichtgewicht fiets met een strak frame, sportieve geometrie, rechte voorvork en hoge velgen. Met vering en naafdynamo weegt hij 17 kilo en behoort daarmee tot de lichtste in zijn (prijs)klasse.

 

Uniek is de optisch zwevend gemonteerde achterdrager, waarbij één van de stangen is uitgevoerd in een opvallende contrastkleur. Verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen en twee prachtige kleuren: voor vrouwen zwart mat of blauw mat, voor heren zwart mat of rood mat.

 

Meer informatie en het oordeel van de jury lees je hier.