Batavus verlengt steun aan sc Heerenveen voor drie jaar

Batavus heeft haar steun aan eredivisieclub sc Heerenveen verlengd met drie seizoenen. Hiermee blijft Batavus trotse sponsor van sc Heerenveen. Menno Visser, Commercieel Directeur van Batavus, heeft onlangs het sponsorcontract getekend. Ook de skybox, waarin Batavus haar dealers en relaties uitnodigt om samen naar wedstrijden te kijken, houdt ze aan.

 

“We vinden het belangrijk om mensen te stimuleren meer te bewegen. Daarom steunen we verschillende sporten, waaronder voetbal,” zegt Menno Visser. “sc Heerenveen is natuurlijk een unieke club, net als het merk Batavus. We zitten in dezelfde plaats en hebben een enorme verbondenheid uit het verleden. De mensen bij Batavus dragen het merk sc Heerenveen en de club een warm hart toe. De verlenging was voor ons daarom een logische stap.”

 

 

 

Over Batavus

Verschillende mensen, verschillende wensen. Wat het ook is waar de consument waarde aan hecht; de fiets moet naadloos aansluiten bij zijn manier van leven. In welke levensfase hij zich ook bevindt.

 

Batavus denkt hier over na. Al sinds 1904. Voor de ervaren ontwerpers is maar één ding belangrijk: consumenten optimaal van hun Batavus laten genieten. Zo plezierig, veilig, duurzaam, stijlvol en comfortabel mogelijk. Batavus heeft al deze kenmerken in verschillende gradaties in haar (elektrische) fietsen verwerkt. Elke fiets heeft zijn eigen karakter en is er altijd een Batavus die perfect past. Of je nu vier bent en voor het eerst naar school gaat, net een kindje hebt gekregen, onderweg bent naar je eerste sollicitatiegesprek of samen op fietsvakantie gaat. Met Batavus kom je overal. Samen uit. Samen thuis.

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!