Batavus trotse partner kinderfilm "Mees Kees op Kamp"

Trotse partner

Batavus maakt zich sterk voor het fietsplezier van iedereen. Van jong tot oud. Precies de doelgroepen die terugkomen in dit heerlijke avontuur voor de hele familie. Daarnaast staan vriendschap en plezier voorop in deze film, wat Batavus tot een ideale en vooral trotse partner maakt.

 

De acteurs van Batavus

Naar de première toe zal er veel Tv-publiciteit zijn: van het Jeugdjournaal tot RTL Boulevard, van SBS Shownieuws tot Nickelodeon. De fietsen van Batavus staan dus volop in de spotlights. Terecht, want ook in de film zelf leveren ze een acteerprestatie van formaat. De film is op zondag 8 december in het Cinemec te Ede in première gegaan.

 

Over de film

In de film gaat groep 6B op kamp. In eerste instantie is de sfeer wat gelaten omdat de strenge directrice Dreus (Sanne Wallis de Vries) ook meegaat. Maar wanneer zij door haar rug gaat en Mees Kees het kamp in goede banen moet gaan leiden, barst het avontuur los. De film is geproduceerd door Paul Voorthuysen in coproductie met de TROS. Nadat de film in de bioscoop heeft gedraaid, zal hij vanaf april zeven keer te zien zijn op televisie: zowel als film als in delen (serie bij de TROS).