Batavus steunt Serious Request 3FM

Het Glazen Huis staat dit jaar in Leeuwarden, wat voor het Friese Batavus een extra mooie reden is om Serious Request 2013 te Steunen. 

 

Speciaal voor Serious Request: de SR BUB XL

Om een steentje bij te dragen aan het goede doel heeft Batavus 2 exclusieve fietsen ontwikkeld: de Batavus Serious Request BUB XL. Eén voor dames en één voor heren. De fietsen vallen op door hun eenvoud, gecombineerd met een unieke print. Wanneer je minimaal € 10,- doneert aan Serious Request op kominactie.nl/batavus maak je kans op één van deze twee bijzondere fietsen. Dus kom snel in actie!

 

Batavus sponsort ‘Fryslan Fytst Foar 3FM’

De tweede steunactie betreft het sponsoren van ‘Fryslan Fietst Foar 3FM’, die dit jaar een tocht van 300 kilometer zal afleggen voor het goede doel. In drie dagen fietst het gezelschap van Den Haag naar de eindbestemming; het Glazen Huis in Leeuwarden waar zij hopelijk een mooi bedrag overhandigen aan het Goede doel. Batavus ondersteunt dit initiatief op diverse manieren. Zo schenkt Batavus één elektrische fiets voor de Serious Request-veiling, stelt Batavus een aantal E-bikes beschikbaar voor de fietstocht,, én regelt transport voor de fietstocht in de vorm van een bezemwagen.

 

Over Serious Request 2013

3FM Serious Request 2013 vraagt aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Van 18 t/m 24 december gaan de DJ’s in het Glazen Huis er alles aan doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen om dit probleem aan te pakken.