Batavus ontvangt fantastische scores in de AD-fietstest

In de jaarlijkse AD-fietstest ontvangt Batavus prachtige rapportcijfers van de jury in verschillende categorieën en prijsklassen. Onze elektrische fietsen komen als sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen uit de test.  

Batavus ontvangt fantastische scores in de AD-fietstest

Finez: de perfecte elektrische stadsfiets 

In de categorie elektrische stadsfietsen behoren onze Finez e-bikes tot de favorieten. De Finez E-go® Active ontvangt een 8,4 en is de ultieme comfortabele elektrische fiets, geschikt voor alle ritten. Perfect voor zowel je dagelijkse rit naar de stad als een mooie lange fietstocht in de natuur. 

De Finez E-go® Power heeft een optimale gewichtsverdeling dankzij de geïntegreerde accu en de middenmotor. Hierdoor heb je niet alleen een comfortabele, maar ook nog eens een zeer stabiele rit. De Finez E-go® Power is door de jury van de AD-fietstest beoordeeld met een 8,1. 

 

De sportieve Dinsdag E-go®  Exclusive  

De sportieve Dinsdag E-go® Exclusive is in de categorie Sportief woon-werkververkeer één van de favorieten met een 8,0 als eindoordeelDeze lichtgewicht allround e-bike is ideaal voor dagelijks gebruik en sportieve ritten. Met de nieuwe dynamische dagrijverlichting met V-light ben je altijd goed zichtbaar in het verkeer, waardoor je op elk moment van de dag met een veilig gevoel onderweg bent. 

 

PACKD: de ideale elektrische transportfiets 

De PACKD E-go® Plus krijgt van de jury een 8,2 in de categorie Elektrische Lifestylefietsen. Met deze elektrische transportfiets kun je de auto moeiteloos laten staan en ga je, met je bagage op de handige voor- en achterdrager, bepakt op padDe PACKD E-go® Plus heeft een ideale gewichtsverdeling door de positie van de middenmotor. Hierdoor fiets je stabiel en kan je alle ritten aan.  

 

Batavus Helpt je bij al je vragen over elektrische fietsen. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van je nieuwe elektrische fiets of wil je gewoon wat meer informatie over het onderhoud van je fiets? In deze serie ‘Batavus Helpt’ leggen we het je graag uit en geeft Batavus je handige tips!  

 

Lees meer over Batavus Helpt! 

 

Wil jij deze Batavus elektrische fietsen zelf bekijken en ervaren? Dat kan bij een Batavus dealer bij jou in de buurt. Ook ben je welkom voor een private shopping afspraak bij het Batavus Experience Center De Fietser in Ede 

Meer nieuws