Batavus medewerkers maken exclusieve WK fiets

Een club enthousiaste Batavieren is de afgelopen weken druk bezig geweest om een speciale WK fiets te maken. In de aanloop naar het WK 2014 in Brazilië ontstond dit idee onder de medewerkers uit de fabriek. De fiets is gebaseerd op het populaire BUB XL frame, maar voorzien van vele leuke details. 

 

WK details 

Zo is de speciale uitvoering van de BUB XL voorzien van een in-rood-wit-blauw gespoten frame. De velgen hebben een fris oranje kleurtje gekregen. Én omdat een voetbal natuurlijk niet blijft zitten onder een gewone snelbinder, zit er een speciale voetbaldrager op de WK BUB, zodat je je voetbal gemakkelijk kunt meenemen. De fiets heeft extra handige functionaliteiten zoals een stuurvergrendeling, tweepootstandaard en een voordrager. Op deze voordrager zit voor de dames een mooi rieten mandje en voor de heren een stoer houten kratje. Ten slotte is de fiets voorzien van een échte voetbal-bel.    

 

Win-actie 

Onze enthousiaste medewerkers hebben een prachtige voorzet gegeven die smaakt naar meer. Op Facebook hebben we dan ook de oproep geplaatst om zelf je fiets te pimpen in oranjesferen en zo je steun aan Oranje te betuigen. Door de foto, onder vermelding van #oranjesferen, te plaatsen in een reactie kan men meedingen naar de speciale WK BUB fietsen (zowel dames- als herenfiets, inclusief krat/mand en baldrager, exclusief accessoires). De actie loopt tot en met 4 juli 2014.