Batavus introduceert private lease

HEERENVEEN, 28 januari 2020 – Batavus introduceert het private leaseconcept: Batavus lease. Met private lease van Batavus kunnen consumenten voor een vast, betaalbaar bedrag per maand de meest comfortabele en veilige (elektrische) fietsen leasen. Het leasecontract wordt rechtsreeks afgesloten met één van de Batavus-dealers in Nederland of België. Leaserijders profiteren van een uitgebreid servicepakket, inclusief onderhoud en reparatie. Fietsen zonder zorgen!

 

Sten van der Ham, regionaal directeur van Accell Benelux, waar Batavus onderdeel van is: 
“De fietsmarkt verschuift van bezit naar gebruik met volledige ontzorging voor de consument. Van zzp’ers tot ouders die een fiets voor hun schoolgaande kind willen leasen en ook voor een werknemer die dit via de werkgever wil regelen. Met Batavus lease maken we gezondere en schonere mobiliteit aantrekkelijk voor een grote groep consumenten. Voor een vast bedrag per maand en met een uniek laag eigen risico. Kortom: slimmer en groener reizen op onze topfietsen”.

 

De voordelen van private lease op een rij:

  • Comfortabel en ontspannen fietsen op een nieuwe (elektrische) Batavus-fiets
  • Een vast maandelijks leasebedrag, zonder extra kosten
  • Een uitgebreid servicepakket met onderhoud en reparatie
  • Pechhulp in Nederland en België
  • Fiscale voordelen voor zzp’ers of als werknemer via je werkgever

 

Je kunt Batavus lease als privépersoon of in overleg met je werkgever afsluiten. Bij zakelijke lease geldt de 7% bijtellingsregeling en kan het belastingvoordeel tot wel 40% oplopen. Ook voor zzp’ers is Batavus lease aantrekkelijk. Meer informatie vind je op www.batavus.nl/lease of vraag naar de mogelijkheden bij een Batavus-dealer bij jou in de buurt.

 

Recent introduceerde Batavus nog de speciale Batavus Cura Zorgfiets voor thuiszorgorganisaties in de zakelijke leasemarkt.

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!