Batavus introduceert met 'E-go® RemovE campagne' drie unieke elektrische fietsen

Batavus lanceert deze zomer met de 'E-go® RemovE campagne' drie unieke elektrische fietsen: de Mambo E-go®, de Fuego E-go® 7 en de FuegoE-go® 8P. De slim verborgen accu in de kettingkast maakt de modellen uniek en voor een bredere doelgroep interessant. De campagne loopt van 17 juni tot en met 31 juli 2013.

 

Ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer

De drie modellen zijn bij uitstek geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer. Het fietsen zelf kost weinig energie. Ideaal om ontspannen richting werk te fietsen zonder de stress van filerijden. Daarbij is het goed voor de gezondheid, de algemene conditie en het milieu. En vaak bestaat er via de werkgever een fiscaal aantrekkelijke regeling om elektrische fietsen aan te schaffen.

 

Speciale consumentenactie

Voor deze 3 unieke modellen heeft Batavus een speciale consumentenactie ontwikkeld. De eerste 500 consumenten die een Fuego E-go® of een Mambo E-go® in de winkel aanschaffen, en dus niet online, ontvangen €100,- korting.

 

Over de modellen

Hét unieke kenmerk van deze modellen is de 'RemovE' technologie: een onzichtbare en makkelijk uitneembare accu. Deze zit slim verborgen in de kettingkast zodat niemand ziet dat het een elektrische fiets is. De modellen hebben een dichte kettingkast en vereisen dus minder onderhoud. De rechte zit zorgt verder voor een comfortabele positie op de fiets en het geheel wordt vloeiend ondersteund door de krachtige motor. Niet voor niets is de Fuego E-go® als beste getest door de Consumentenbond.

 

Elektrisch fietsen is het nieuwe fietsen

Elektrisch fietsen is het moderne fietsen. Het fietst ontspannen, licht en het is gezond voor lijf en milieu. Tegenwind en heuvels zijn niet langer steekhoudende argumenten om de fiets te laten staan. En door de slimme technologische oplossingen en de trendy uitstraling zijn de fietsen ook aantrekkelijk voor een jongere doelgroep.