Batavus fietst de HomeRide voor het Ronald McDonald Kinderfonds

Vanuit de belofte ‘Samen uit. Samen thuis’ streeft Batavus ernaar dat kinderen en hun ouders iedere dag met plezier fietsen en weer veilig thuis komen. Omdat dit voor zieke kinderen niet vanzelfsprekend is, steunt Batavus het Ronald McDonald Kinderfonds op verschillende manieren. Door deel te nemen aan de HomeRide wil Batavus de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders verkleinen.

 

De HomeRide

Op 27 en 28 juni 2015 neemt Batavus deel aan de HomeRide, een fietstocht van 500 kilometer die in 24 achtereenvolgende uren wordt afgelegd. De tocht start op zaterdagmiddag in Groningen en eindigt de volgende dag in Maastricht. Het doel van de tocht is het ophalen van zoveel mogelijk geld voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Het fonds zorgt ervoor dat ouders in de buurt kunnen verblijven van hun zieke kinderen en daarom wil Batavus graag een steentje bijdragen.

 

Batavus bus met HomeRide bestickering

 

Sponsor team Batavus

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het samenzijn van zieke kinderen en hun ouders, zoekt Batavus zoveel mogelijk sponsoren. Speciaal voor de HomeRide is de Batavus bus bestickerd om mensen op te roepen een bijdrage te leveren. Zo wil Batavus een zo groot mogelijk bedrag ophalen voor het Kinderfonds en hiermee de afstand verkleinen tussen ouders en hun zieke kind. Via de website van de HomeRide kun je zien uit welke deelnemers Team Batavus bestaat en hoeveel geld er al is ingezameld. Ook kun jij hier je steentje bijdragen!

 

Ben je niet in de gelegenheid om te sponsoren, maar draag je dit goede doel wel een warm hart toe? Kom ons en de andere teams dan aanmoedigen langs de route, of steek ons team online een hart onder de riem. Volg daarvoor de updates via onze Twitter en Facebook pagina's op de dagen zelf.

 

Update 24.06.2015: doe mee aan onze Facebook actie, die het Kinderfonds €5000,- kan opleveren en jou slechts een kleine moeite kost!

 

Update 04.07.2015: bekijk ons fotoalbum en onze korte video van de HomeRide 2015 op onze Facebookpagina. De video is ook beschikbaar via YouTube.

 

Het bijna voltallige Batavus HomeRide Team
Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!