Batavus bedankt Koningin Beatrix voor 33 mooie jaren

Koninklijke MamboBatavus schenkt Beatrix ‘Koninklijke Mambo’ fiets

 

In het kader van de troonsafstand in het Koninklijk Paleis op de dam op 30 april biedt Batavus Beatrix de ‘Koninklijke Mambo’ aan. Een spectaculaire fiets voorzien van gouden kleur als blijk van dank voor 33 mooie jaren.

 

Achtergrond

Batavus, al meer dan 100 jaar een van de grootste spelers op de Nederlandse fietsmarkt, maakt zich sterk voor het fietsplezier van iedereen. Ook die van Beatrix. Nu Beatrix straks meer tijd over heeft, ontstaat er meer ruimte om te genieten op de fiets. Met het aanbieden van de Koninklijke Mambo bezorgt Batavus Beatrix zorgeloos fietsplezier om zo heerlijk te genieten met de kleinkinderen.

 

Over de fiets

De Koninklijke Mambo is sterk geïnspireerd op de Mambo 7, een icoon binnen het stadssegment van Batavus. Net als de Mambo 7 heeft de Koninklijke Mambo de beschikking over 7 versnellingen, een verende voorvork en zadelpen, en een geïntegreerde koplamp. Daarbovenop is de Koninklijke uitvoering uitgerust met trendy oranje kinderzitjes aan zowel de voor- als achterkant.

 

De campagne

Tot aan de troonswisseling zal Batavus een korte campagne via Facebook en Twitter starten. Hier zullen diverse beelden van de fiets verschijnen. Houd de ‘social media’ kanalen van Batavus in de gaten.