Design, comfort, betrouwbaarheid

De styling en het design van Batavus fietsen zijn helemaal van deze tijd. Met moderne materialen, sprekende kleurcombinaties, fraaie details en een verzorgde afwerking. Kies je voor een Batavus, dan kies je bovendien voor comfort. Met snel verstelbare onderdelen en de keuze uit superieure veer- en versnellingssystemen voldoet een Batavus altijd aan jouw fietswensen. Voeg daar de goede veiligheidsvoorzieningen aan toe en je keuze is snel gemaakt. Altijd Batavus.

 

Styling en design

Elke Batavus heeft zijn eigen karakter. Klassiek of trendy, robuust of juist licht en snel. Al onze frames zijn perfect uitgebalanceerd en afgewerkt met stijlvolle details. Dankzij eigentijdse kleurcombinaties, subtiele decoraties en bijzondere spaakpatronen is er altijd een Batavus die past bij jouw smaak en stijl. Inventieve en functionele innovaties als de in de voorvork verwerkte Batavus Aerflow koplamp en de verstelbare Ergo Matic 4 stuurpen geven je Batavus extra klasse.

 

Gebruiksvriendelijk en comfortabel

Het is plezierig fietsen op een Batavus. Dat begint met het frame. Maatvoering en verhoudingen nodigen uit tot een perfecte zithouding. Veel onderdelen kun je handmatig en snel verstellen om je houding aan verschillende omstandigheden aan te passen. Sommige fietsen bieden extra royale op- en afstapruimte. Wil je nog meer comfort, dan kies je voor een Batavus met verende voorvork en zadelpen, een verstelbare Ergo Matic 4 stuurpen en een automatische kettingspanner. En met de Batavus stuurvergrendeling blijft je stuur mooi recht staan.