Batavus Aerflow componenten

De Batavus Aerflow set bestaat uit de volgende nieuwe componenten:

 

1. Slimme stuurpen

De innovatieve Ergo Matic 4 stuurpen is ontworpen voor jouw gemak. Je past de stand van je stuur moeiteloos aan met behulp van het fraaie bedieningspaneel.

 

2. Oogstrelende verende voorvork

Hij mag gezien worden! De vernieuwde Batavus verende voorvork met geïntegreerde Batavus Aerflow koplamp die doet denken aan de Hollandse tulp. Noodzakelijke elementen als kabels zijn onzichtbaar in de vork verwerkt. Wie houdt er niet van mooi?

 

3. Koplamp en achterlicht

Aerflow koplamp en verende voorvorkZien en gezien worden. Voor je eigen veiligheid. Met behulp van de fietsspecialisten van Spanninga ontwikkelden we een nieuw verlichtingssysteem. De koplamp is volledig in harmonie met de belijning van de voorvork en extra veilig vanwege de hoge lichtopbrengst en de in hoogte verstelbare lichtbundel.

 

Het achterlicht hebben we in lijn met de Aerflow vormtaal in ronde vormen samengebracht. Met deze verlichting val je altijd op. Niet alleen in het donker. En niet alleen van achteren, maar ook van opzij! Met deze vernieuwende verlichtingstechniek, die voldoet aan de hoogste veiligheidsnorm, word je niet meer over het hoofd gezien!

 

4. Automatische kettingspanner

Batavus heeft iets handigs bedacht: een combinatie van ketting en kettingkast waar je geen omkijken naar hebt. Je ketting houdt onder alle omstandigheden de juiste spanning, dankzij het slimme, ingebouwde spanningsmechanisme. Een automatische kettingspanner dus. Ontwikkeld in samenwerking met AXA. Fraai afgerond en luchtig uitgevoerd voor een sportieve uitstraling.