Showroom en museum bezoeken

 

 

Buitenkant Batavus Showroom

 

Bij het hoofdkantoor van Batavus in Heerenveen vind je de Batavus showroom. Hier kun je alle fietsen uit onze nieuwste collectie bekijken en natuurlijk een proefritje maken! Op ons bedrijfsterrein tref je een uitgebreid testparcours aan. Onze showroom is op de woensdagmiddag van 13 tot 16 uur op afspraak toegankelijk voor publiek. Om een afspraak te maken, bel je naar 0513 63 89 99.  

 

LET OP: vanaf 30 juni is onze showroom tot het medio februari gesloten! Het museum is wel geopend.

 

Bekijk onze showroom alvast online:

 

 

Wil je een fiets voor dagelijks gebruik, voor woon-werkverkeer, voor lange afstanden of om lekker alle energie eruit te knallen... je noemt het maar of het staat in onze showroom.

 

Besluit je een afspraak te maken om een bezoekje te brengen aan de Batavus showroom? Neem dan ook meteen een kijkje in het Batavus museum.

 

Museum 

Batavus heeft een eigen museum. Dit museum is gevestigd op ons bedrijfsterrein in Heerenveen en kan op woensdagmiddagen bezocht worden. Het fietsmuseum van Batavus is in 2004 ter gelegenheid van ons 100-jarig bestaan opgericht. In het museum vind je een unieke verzameling van meer dan 150 fietsen van oorsprong tot heden. In de collectie zie je onder andere hoge bi's, houten fietsen en loopfietsen. En ook fietsaccessoires, zoals (petroleum)lampen en fietspompen. Je ziet de ontwikkeling van “Neerlands trots” door de jaren heen.

 

Het museum is elke woensdagmiddag geopend van 13.00 tot 16.30 uur.

 

Bel naar 0513 63 89 99 voor meer informatie.

 

Rondleiding

Wil je graag een rondleiding door onze fabriek, showroom en museum? Dit kan voor groepen geregeld worden. Kijk hier voor de mogelijkheden.

 

Adres

Batavus B.V.

Industrieweg 4

8444 AR Heerenveen

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.