Batavus Experience Center en museum

Bij het hoofdkantoor van Batavus in Heerenveen vind je het Batavus museum, dat ter ere van ons 100 jarig bestaan is ingericht. In Experience Center De Fietser in Ede kun je alle fietsen uit onze nieuwste collectie vinden en natuurlijk een proefritje maken op veel van onze modellen. Ook vind je hier een museum met een overzicht van de Nederlandse fietsgeschiedenis. 

Experience Center en museum bezoeken

Experience Center en museum bezoeken

In Experience Center De Fietser in Ede kun je alle fietsen uit onze nieuwste collectie vinden en natuurlijk een proefritje maken op al onze e-bikes. Ook vind je hier een museum met een overzicht van de Nederlandse fietsgeschiedenis. 

 

Batavus Museum 

Batavus heeft een eigen museum dat is gevestigd op ons bedrijfsterrein in Heerenveen. Het fietsmuseum van Batavus is in 2004 ter gelegenheid van ons 100-jarig bestaan opgericht. In het museum vind je een unieke verzameling van meer dan 150 fietsen van oorsprong tot heden. In de collectie zie je onder andere hoge bi's, houten fietsen en loopfietsen. En ook fietsaccessoires, zoals (petroleum)lampen en fietspompen. Je ziet de ontwikkeling van “Neerlands trots” door de jaren heen.

 

Het museum is elke woensdagmiddag geopend van 13.00 tot 16.30 uur.

Bel naar 0513 63 89 99 voor meer informatie.

 

Rondleiding

Wil je graag een rondleiding door onze fabriek, showroom en museum? Dit kan voor groepen geregeld worden. Kijk hier voor de mogelijkheden.

 

Adres

Batavus B.V.

Industrieweg 4

8444 AR Heerenveen

Experience Center en museum bezoeken
Rondleiding door de fabriek

Rondleiding door de fabriek

Wil je graag door de fabriek, showroom en het museum van Batavus rondgeleid worden? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Rondleiding door de fabriek

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.