Samen maken we het verschil

In 2015 hebben wij voor het eerst deelgenomen aan de HomeRide en ook dit jaar hoopten we minimaal €10.000 in te zamelen met deze sponsorwielertocht. Dat is gelukt! We hebben ruim €12.000 ingezameld. Het doel: de afstand tussen ouders en hun zieke kinderen verkleinen. In een van de Ronald McDonald huizen hebben kindjes altijd hun ouders dichtbij. 

 

Op 25 en 26 juni 2016 fietste ons team non-stop van Maastricht, via Essen in Duitsland, naar Groningen. In estafettevorm legden wij 500 kilometer binnen 24 uur af om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen. Als sponsor zijn we nauw betrokken bij het Ronald McDonald Kinderfonds. Menno Visser, commercieel directeur van Batavus: “We steunen het Kinderfonds omdat hun overtuigingen goed aansluiten bij ons als familiemerk. Onze pay-off is ‘Samen uit. Samen thuis.’ en Ronald McDonald zorgt er met haar huizen voor dat familieleden ook in moeilijke tijden samen kunnen zijn. De HomeRide is een fantastisch evenement om hier aandacht voor te vragen."

 

Dit jaar werden we hierin ook gesteund door onze zusterbedrijven KOGA en Juncker Bike Parts, die de fietsen en kleding ter beschikking hebben gesteld. Het Ronald McDonald Kinderfonds heeft al meer dan 10.000 overnachtingen gerealiseerd met het geld dat alle deelnemers tijdens de afgelopen HomeRide-edities hebben opgehaald.

Menno Visser (rechts) van Batavus neemt de Kimera Road Prestige van Pieter Jan Rijpstra (links) van KOGA in ontvangst.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief