Batavus fietsenwinkels in Noord-Holland

Nu en hier, fietsen in Noord-Holland, Hollandser kan bijna niet! Ervaar met je Batavus mooie tochten tussen de koeien, dijken en vaarten en geniet van de prachtige omgeving. Rugwind tijdens een fietstocht in Noord-Holland is zeker geen overbodige luxe. Ook met de fietsen van Batavus kun je dit fijne ‘rugwindje’ prima ervaren. De elektrische Batavus fietsen met trapondersteuning zijn ideaal voor een tocht tegen de wind in. Wil je eens proberen hoe het is om op een elektrische fiets te rijden? Vraag dan een proefrit aan bij één van de Batavus E-bike E-xperts in Noord-Holland. Zoek op de kaart de Batavus fietsenwinkel bij jou in de buurt.

Zoek op plaats of postcode VIND DEALER
Type dealer
sluiten

Dealers met een icoon voor hun naam zijn Premium Dealers en/of E-bike E-xperts. Premium Dealers hebben het grootste deel van het jaar de volledige kerncollectie van Batavus op de winkelvloer staan. 

 

Bij de Batavus E-Bike E-xpert krijg je eerlijk advies over de e-bike die het beste bij jouw wensen past en kun je altijd alle e-bike systemen testen. Er staan namelijk minimaal vijf demomodellen voor je klaar, waarmee je alle verschillende systemen en technologieën die de Batavus e-bikes hebben kunt uitproberen.

Overzicht van Batavus fietsenwinkels in Noord-Holland

De Batavus fietsenwinkels in Noord-Holland kunnen jou optimaal voorzien van advies over de aanschaf van jouw Batavus. Of je nu twijfelt tussen een stadsfiets, lifestyle fiets of woon-werk fiets, de Batavus fietsenwinkels in Noord-Holland hebben sportieve, stoere en robuuste dames- en heren fietsen in alle prijsklassen. 

Voor al jouw wensen hebben wij de ideale fiets. Kom eens langs in één van de Batavus fietsenwinkels in Noord-Holland. Kijk in de onderstaande lijst welke Batavus fietsenwinkel bij jou in de buurt zit.

Toon meer
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.