De batavus e•bike e•xpert helpt je op weg

Ben jij op zoek naar een elektrische fiets, maar weet je niet precies welk model je voorkeur heeft? Ga eens langs bij de Batavus E-bike E-xpert bij jou in de buurt. Daar krijg je eerlijk advies en er staan minimaal vijf demofietsen voor je klaar waarop je een proefrit kunt maken. De demofietsen zijn representatief voor alle belangrijkste modellen en systemen, zodat je alles kunt testen. 

 

De E-bike E-xpert legt je graag alles over de verschillende systemen uit. De plaats van de motor varieert bijvoorbeeld en je hebt verschillende technologieën zoals ION®, Yamaha, E-motion of Bosch. Elk met zijn eigen voordelen. Wat voor jou de beste keus is en wat jij het prettigst vindt fietsen kun je ter plekke ontdekken.

 

Is de keuze eenmaal gemaakt, dan kun je er zeker van zijn dat je probleemloos en comfortabel heel veel kilometers kunt afleggen op je nieuwe e-bike. Hij wordt perfect op jou afgesteld. De Batavus E-bike E-xpert helpt je op weg én houdt je op weg. Want mocht er iets aan de hand zijn met je fiets, wordt het probleem in de professionele werkplaats snel en vakkundig opgelost.

Eerlijk advies
Demofietsen voor proefritten
Persoonlijke toelichting
Maak een proefrit bij de Batavus E-bike E-xpert

Bij de Batavus E-bike E-xpert kun je altijd minimaal vijf modellen met verschillende systemen testen en krijg je daarnaast persoonlijk en eerlijk advies. Plan direct een proefrit bij jou in de buurt!

Ruime keus

Samen komen we erachter welk type elektrische fiets het beste bij jou past. Maak een proefrit op één van de demofietsen en stel gerust alle vragen die je hebt over elektrische fietsen. De E-bike E-xpert heeft de antwoorden.

Helemaal op jou afgesteld

Welke e-bike voor jou het meest geschikt is hangt zowel af van jouw fysieke gesteldheid als hoe je hem wilt gebruiken. In ieder geval wordt je nieuwe e-bike zo afgemonteerd dat hij helemaal op jouw lichaam en ideale zithouding is afgesteld.

Probeer en vergelijk
Ervaar het zelf!
Test alle systemen zelf

Ontdek bij de Batavus E-bike E-xpert welk type elektrische fiets je het prettigst vindt fietsen. Waar wil je de motor hebben en welke techniek vind je prettig? Plan een proefrit en laat je voorlichten over de verschillende systemen.

Made in Holland

Batavus is een merk met een lange historie waarbij kwaliteit altijd leidend is geweest. In de fabriek in Heerenveen worden al meer dan een eeuw geweldige fietsen gemaakt.

Service en onderhoud

Het is verstandig om je elektrische fiets regelmatig bij de E-bike E-xpert langs te brengen voor een onderhoudsbeurt, bijvoorbeeld na de winter. Eventuele tussentijdse problemen worden altijd snel en vakkundig opgelost in de professionele werkplaats.

Help me kiezen
Welke e-bike past het beste bij jou?
Advies en fiets op maat

De zoektocht naar de perfecte elektrische fiets voor jou begint bij de Batavus E-bike E-xpert bij jou in de buurt. Hij helpt je kiezen welke fiets het beste bij jouw wensen aansluit.

Tips om het maximale uit je e-bike te halen

Veel hoef je zelf niet te doen aan onderhoud van je e-bike. Maar er zijn een paar handigheidjes waarmee je bijvoorbeeld de levensduur van de accu verlengt of je actieradius vergroot.

Geen verborgen kosten

Als je je e-bike koopt bij de Batavus E-bike E-xpert weet je precies hoeveel je daarvoor kwijt bent. Hij rekent heldere prijzen, zonder bijkomende kosten.

Probleemloos fietsen

Batavus staat garant voor betrouwbare en fijne fietsen en dat geldt uiteraard ook voor onze e-bikes. Wij zorgen ervoor dat je probleemloos heel veel kilometers kunt afleggen op je e-bike.

Zo weer op weg

Mocht er tussen de controlebeurten door iets aan de hand zijn met je elektrische fiets, dan verhelpt de Batavus E-bike E-xpert het probleem snel en vakkundig in zijn professionele werkplaats. 

Vakmanschap

De Batavus E-bike E-xpert heeft veel E-xtra’s te bieden. Je vindt er gegarandeerd een model dat bij jou past. Ook bij jou in de buurt zit een E-bike E-xpert.

Probeer en vergelijk
Ervaar zelf vrijblijvend hoe het is om elektrisch te fietsen!
Goede garantie voorwaarden

Jarenlang zonder zorgen op weg met je e-bike, mede dankzij de hoge kwaliteit van onze fietsen en de goede garantie voorwaarden. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten.

Transport of moederfiets

Een Batavus E-bike E-xpert helpt je met de juiste accessoires voor je fiets. Er is een ruim aanbod aan accessoires zoals fietsendragers voor op de auto en kinderzitjes voor aan het stuur of achterop. De Batavus E-bike E-xpert helpt je op weg!

Optimaal fietsplezier

Als je op een Batavus e-bike stapt ben je zo gewend aan een duwtje in de rug. Je gaat makkelijker en sneller over de weg. Een E-bike E-xpert geeft je graag tips en trucs om jou met plezier te laten fietsen.

Meer e-bikes zien?
Naast de demomodellen hebben we natuurlijk nog meer e-bikes.