Batavus E-go® E-motion technologie **** Opstappen en goooo!

De Batavus E-go® E-motion technologie is al wat langer op de markt. Het zijn energiezuinige e-bikes die gemakkelijk te bedienen zijn en een functionele trapondersteuning hebben. Ook zijn deze modellen gunstig geprijsd.

 

Gemakkelijke en functionele trapondersteuning

Kenmerkend aan deze modellen is de gemakkelijke en functionele trapondersteuning. Het is letterlijk een kwestie van: opstappen en gaan! Het energieverbruik is laag en bij de meeste modellen kun je kiezen uit 2 of 3 verschillende accu’s. Welke accu het beste bij je past is onder meer afhankelijk van de afstanden die je denkt af te gaan leggen.

 

Verder heb je de keuze uit diverse rijprogramma’s en de meeste fietsen hebben een Power Assist, waarmee je handmatig extra gas geeft voor nog meer ondersteuning of de fiets mee laat lopen als je bijvoorbeeld een brug op loopt (Walk Assist). 

 

 

E-motion combineert fietsgemak met flexibiliteit 

E-bikes met E-motion technologie zijn betrouwbare allrounders: ideaal voor in de stad maar ook heel geschikt voor langere ritten. De voorwielmotor geeft je het gevoel dat je wordt voortgetrokken en ze zijn nog super hip ook. Denk aan de de trendy Batavus CNCTD. E-go® Smart, de comfortabele Monaco E-go® en de stijlvolle Genova E-go®.

 

De verschillende rijprogramma’s bieden veel gemak en comfort. De meeste fietsen zijn daarnaast uitgerust met de nieuwe Batavus Aerflow componenten.

 

Kies je eigen accu

De E-motion technologie is zeer geschikt voor stadsgebruik, maar ook voor langere ritten. Helemaal nu: je kunt bij een aantal modellen kiezen uit twee of drie verschillende uitneembare accu’s met verschillende capaciteiten!

 

Handig bedieningspaneel en Power Assist

Het bedieningspaneel is eenvoudig te gebruiken en je kunt kiezen uit vijf ondersteuningsstanden. De Walk Assist en Power Assist geven je bovendien nóg meer ondersteuning en fietsgemak.

 

Emotion Smart

De Batavus Monaco E-go® is voorzien van de E-motion Smart technologie. Dankzij de keuze tussen uitneembare accu’s met accucapaciteiten van 300, 400 en 500 Wh, heb je met deze e-bike nog meer flexibiliteit.

 

Er zijn 4 ondersteuningsstanden. Het display van deze modellen is bovendien net even luxer uitgerust met een klok en je leest er eenvoudig je gemiddelde snelheid en totale afgelegde afstand op af. De D-light voorwielmotor is geruisloos. 

 

Kenmerken E-motion technologie

Alle kenmerken nog een keer op een rij:

 

  • Krachtige ondersteuning
  • Meerdere ondersteuningsstanden
  • Walkassist en Powerassist
  • Motor met vrijloop in het voorwiel
  • Keuze uit 2 of 3 accu’s met verschillende accucapaciteiten
  • Stille motor (E-motion Smart)
  • Enkele modellen met handige voordrager

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!