Batavus fietsen met BOSCH technologie *****

BOSCH Electric Drive System – Stille kracht, natuurlijke ondersteuning

Kort gezegd zijn Batavus e-bikes met BOSCH technologie comfortabel, sterk en stabiel dankzij de krachtige middenmotor, met een laag zwaartepunt. Hieronder vallen onder meer de licht lopende Batavus Fuze E-go® Active Plus en de luxe afgewerkte Batavus Milano E-go® die we in vier varianten aanbieden.

 

 

 

Bij Batavus e-bikes met BOSCH technologie zit de aandrijving door de motor direct op de trapas. Doordat de motor laag geplaatst is, ligt het zwaartepunt laag en bijzonder gunstig. Dit zorgt voor:

  • stabiliteit en
  • fijne rijeigenschappen.

 

De ondersteuning voelt daardoor natuurlijk aan. E-bikes met dit systeem zijn naast stabiel ook slank en comfortabel.

 

Vier rijprogramma's, uitgebreid display

Het BOSCH Electric Drive System biedt vier rijprogramma’s en krijgt voeding van een 396Wh accu. De rijprogramma's (ondersteuningsstanden) stel je eenvoudig en veilig in via de bediening aan het stuur. Maak je keuze tussen eco, tour, sport en turbo en krijg bij elke rit het gewenste comfort. De e-bikes met BOSCH technologie hebben bovendien een uitgebreid en duidelijk afleesbaar display. 

 

Grote actieradius

De snel bij te laden lithium-ion accu garandeert langdurige, comfortabele trapondersteuning bij een royale actieradius. De BOSCH modellen zijn afgemonteerd met de Batavus Aerflow koplamp, bagagedrager inclusief achterlicht en stuurpen. Daardoor zorgen ze voor optimaal comfort!

 

Een lekke band is gemakkelijk te vervangen of repareren

Krijg je onderweg een lekke band? Geen probleem. Doordat de motor van deze e-bikes niet in een van de wielen is verwerkt, kun je de banden gemakkelijk vervangen.

 

Kenmerken Bosch technologie

De kenmerken samengevat op een rij:

 

  • Actieradius tot 140 km
  • 4 ondersteuningsstanden (eco, tour, sport, turbo)
  • Motor onder de trapas (middenmotor)
  • Zeer uitgebreid en duidelijk afleesbare display
  • Veilige bediening aan het stuur
  • Walk Assist