Actievoorwaarden

Algemeen 

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “ACTIERADIUS” van Batavus. Batavus is een handelsnaam van Accell Nederland BV. Door deelname aan de actie verklaart de consument zich akkoord met deze actievoorwaarden. 

 

Actie omschrijving 

U ontvangt bij aankoop van een actiemodel zonder bijbetaling een grotere accu. Op de Batavus Finez e-bikes is de actieperiode van 27 maart tot en met 31 juli 2023. Op de Batavus Altura e-bikes is de actieperiode van 1 mei tot en met 31 juli 2023.

 Merk 

Accu Wh 

Voordeel consument 

 Carrierpack (accu op de bagagedrager) 

 Bosch  

300 

- 

 Bosch 

400 

€150,00 

 Bosch 

500 

€200,00 

 E-Motion 

500 

€100,00 

 Powertube (accu in het frame) 

 Bosch  

400 

- 

 Bosch 

500 

€200,00 

 Bosch 

625 

€200,00 

 

Actievoorwaarden 

Deze actie is alleen geldig bij aankoop van één van de hierna genoemde actiemodellen BATAVUS Finez en Altura elektrische fietsen in Nederland en België. 

 • Altura E-go Power
 • Altura E-go Power Pro
 • Finez E-go 
 • Finez E-go Active 
 • Finez E-go Active Plus 
 • Finez E-go Exclusive 
 • Finez E-go Power 
 • Finez E-go Power Sport 
 • Finez E-go Power Exclusive 
 • Finez E-go Power Exclusive Plus 

 

 1. De actie betreft de actiemodellen zolang de voorraad strekt in de genoemde actieperiode. Op=Op.
 2. De Batavus Finez E-go E-Motion is een actiemodel binnen de Batavus Actieradius Actie. Naast dit actiemechanisme loopt ook de Gratis 5 Jaar Garantie Campagne van 24 oktober 2022 t/m 31 december 2023. Dat is maar liefst drie jaar extra fabrieksgarantie op deze fiets. Bekijk de actievoorwaarden op www.batavus.nl/service-en-garantie/garantie/5-jaar-garantie of www.batavus.be/service/garantie/5-jaar-garantie  
 3. De levering van de e-bike moet plaatsvinden bij een erkende Batavus-dealer binnen de genoemde actieperiode.
 4. De gratis accu upgrade wordt direct door de dealer bij de aankoop verleend. De dealer brengt € 0,- in rekening voor
  de bestelde grotere accu.
 5. Accell Nederland BV heeft het recht om de actie aan te passen, te beperken, uit te breiden of anderszins te wijzigen. 
 6. Voor vragen en opmerkingen met betrekking tot deze actie kunt u per mail contact opnemen met support.nl@batavus.nl 
 7. Persoonlijke gegevens zoals naam, adres enz. worden door Accell Nederland BV en de door haar ingeschakelde hulppersonen gebruikt voor actieregistratie en verder opgeslagen en gebruikt binnen het kader van deze actie en om u te informeren over nieuws en acties van BATAVUS. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door een email te sturen naar  support.nl@batavus.nl. Deze informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en niet aan derden doorgegeven. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy vindt u op de website www.batavus.nl en www.batavus.be onder Privacy.