Jouw stadsfiets

Groot gamma stadsfietsen
Een trendy, stoere, elegante of sportieve stadsfiets? Voor hem of haar? Voor jong of oud? Met een opvallend of eerder bescheiden prijskaartje? Batavus heeft keuze te over. Bij ons vind je altijd de stadsfiets die jou past.

Geen versnellingen nodig of net heel veel (onze luxe-stadsfietsen tellen er gemakkelijk acht)? Een vaste of verende voorvork? Een bagagedrager voor- en/of achteraan? Een gewone of extra lage instap? Batavus past zijn stadsfiets aan jouw wensen aan. En geeft hem ook de kleur van je dromen.

Je merkt het: in het uitgebreide Batavus-assortiment vindt iedereen de stadsfiets waarnaar hij zoekt. Met daarbovenop altijd de gegarandeerde betrouwbaarheid en kwaliteit van Batavus.

 

Vlot door de stad én haar omgeving

Met een Batavus-stadsfiets trek je vlot … de stad in – de naam verklapt het al. Hij laat zich soepel door het verkeer loodsen, op weg naar je werk, de school of de winkel. Hij heeft een onwrikbaar slot en kan dankzij zijn robuuste karakter tegen een stootje. Geen overbodige luxe in de drukke stad. Boodschappen draagt hij moeiteloos. En de verende voorvork en zadelpen, waarmee enkele Batavus-stadsfietsen zijn uitgerust, garanderen nog meer fietscomfort. Het beste van al: dankzij hun gesloten kettingkast, vragen onze stadsfietsen amper om onderhoud.

Maar eigenlijk voelen onze stadsfietsen zich overal thuis. Naast korte stadsritjes nemen ze je ook graag mee op lange tochten met een sportief karakter. Een plezier, zeker als je stadsfiets enkele versnellingen heeft.

Sorteer op