Batavus viert de liefde

Op Valentijnsdag vieren we ook bij Batavus de liefde zoals we dat al 118 jaar doen. Want het was zijn liefde voor de fiets waardoor Andries Gaastra in 1904, op zijn trouwdag, besloot om fietsen te gaan maken. 

 

Dat oude liefde niet roest, bewijzen de miljoenen Batavus fietsen in de Nederlandse straten van vandaag, maar ook in de wereld van morgen. Waarin de fietsen steeds sneller worden en de fietspaden steeds drukker. Ook dan blijven we je zorgeloos naar je bestemming brengen. Daar kun je op vertrouwen. Want onze liefde voor de fiets is niet voor even. Die liefde is er voor het leven.

De mooiste stelletjes uit onze collectie

De Batavus Finez is van alle luxe voorzien

De Batavus Finez is van alle luxe voorzien

Samen genieten van het mooie weerDat vraagt om ultiem comfort. Goed nieuws! Met de Finez zit je 100% goed als het gaat om comfortabel fietsen. Dat doe je ook nog eens met een modern uiterlijk en de laatste technieken op het gebied van stabiliteit en veiligheid. 

 

Alle voordelen van de Finez.

De Batavus Mambo is de allrounder waar je op kan bouwen

De Batavus Mambo is de allrounder waar je op kan bouwen

Betrouwbaar, praktisch en superstevig dankzij de achterdrager die in het frame is geïntegreerd. De Mambo is ideaal om kinderen én boodschappen mee te vervoeren. Een echte familiefiets!

 

Alle voordelen van de Batavus Mambo.

De Batavus Dinsdag is een ware eyecatcher

De Batavus Dinsdag is een ware eyecatcher

Laat je niet misleiden door zijn prachtige, slanke vormgeving. De Dinsdag is bijzonder robuust gebouwd. De Dinsdag is stoer, sportief en prachtig vormgegeven om je in stijl naar je bestemming te brengen.

 

Alle voordelen van de Batavus Dinsdag.

De Batavus PACKD is om verliefd op te worden

De Batavus PACKD is om verliefd op te worden

"Wil jij mijn tas even meenemen?" Natuurlijk wil je dat! Want met de PACKD is bagage meenemen super makkelijk. De stevige voor- en achterdrager zijn voorzien van hippe planken met snelbinders waardoor je je tas zo voorop bindt. Verder kan het robuuste frame wel tegen een stootje, zodat je niet meer bang hoeft te zijn dat je fiets beschadigd in de drukke fietsenstalling.

 

Alle voordelen van de Batavus PACKD.