naar Batavus website
Back to Basics met de
Batavus Quip,
jouw stoere Urban Bike
in mat-zwarte coating
€ 699,-
Batavus Quip, stoer en hip!

Durf jij op te vallen? Dan is de Batavus Quip jou op het lijf geschreven. Het is een echte eyecatcher, met onderbroken zitbuis, unieke voor- en achterdrager en hoge velgen. Met deze hippe stadsfiets beweeg je je lekker licht en wendbaar door het verkeer én toon je je eigen stijl.

Pure cycling in style - Batavus Quip

Durf jij op te vallen? Dan ben je vast en zeker geprikkeld door de Batavus Quip, een hippe stadsfiets die helemaal past bij jouw lifestyle. ‘Brave fietsen’ zijn er al genoeg; met de Quip geef je het straatbeeld een beetje fleur! Toch liever een wat sportiever frame? Ga dan hier terug naar de Dinsdag en de Zonar.

Wil jij je eigen, unieke Batavus Quip designen? Pak dan nu je kans en meld je aan voor de Batavus Design Challenge!

pure cycling

Pure cycling in style - Batavus Quip

Praktische en trendy fiets

De Batavus Quip is een echte eyecatcher, met zijn onderbroken zitbuis, unieke voor- en achterdrager en hoge velgen. De voordrager is extra smal, zodat de fiets in een vol fietsenrek past. Maar wil je veel vervoeren, dan kun je de drager ook verbreden.

De unisex Quip is er in stoer mat zwart, stijlvol mat paars en trendy mat oker. Heb je liever een echte herenfiets, dan kies je de mat zwarte versie met herenframe.

 

Fiets van het Jaar 2016

De Quip is niet alleen een blikvanger, het is ook een prijzenvanger. In 2016 is de Batavus Quip uitgeroepen tot Fiets van het Jaar. In 2015 werd de Quip al erkend als Goed Industrieel Ontwerp en als enige fietsmerk bekroond met de GIO Special Award for Excellence in de categorie Originaliteit.

 

Betrouwbaar en robuust

De Quip is niet alleen onderscheidend, je kunt er ook van op aan. In het frame is een uniek nummer gestanst, dat niet te verwijderen is. En dat vinden fietsendieven niet leuk! Op deze stadsfiets beweeg je je lekker licht en wendbaar door het verkeer. De Quip heeft drie versnellingen, handremmen en betrouwbare batterijverlichting. Een fiets om elke dag in stijl van te genieten.

Pluspunten van de Batavus Quip

  • Onderscheidend en stoer design
  • Voorzien van uniek anti-diefstalnummer in het frame
  • Robuust, met drie versnellingen, handremmen en batterijverlichting
  • Verkrijgbaar in drie trendy kleuren
  • Luxe afgewerkt met smalle voordrager en stuurvergrendeling
  • Erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2015, bekroond met de GIO Special Award for Excellence in de categorie Originaliteit én Fiets van het Jaar 2016

 

 

Toon meer