naar Batavus website
Ultimate ride met de
Batavus Dinsdag,
jouw praktische urban bike
vanaf
€ 779,-
De hele week Batavus Dinsdag

Een trendy fiets met een ranke uitstraling, maar een verrassend robuust karakter. Met de lichtgewicht Batavus Dinsdag laveer je moeiteloos door druk stadsverkeer en geniet je elke dag van je fietstochtje.

Meet the Urban Heroes

Lekker snel naar je werk of de stad in zonder parkeerproblemen? Met deze urban heroes is de keuze tussen fiets, auto of OV snel gemaakt. De Batavus Dinsdag is de lichtste en leukste stadsfiets in zijn klasse en brengt je elke dag comfortabel van A naar B. Wil je het liever iets sportiever? Dan is de Batavus Zonar voor jou dé ideale fiets voor al je korte en lange ritten. Beide fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Toch liever een nóg opvallender frame? Ga dan hier terug naar de Quip.

pure cycling

Pure cycling in style – Batavus Dinsdag

Zorgeloos en sportief rijplezier

De Batavus Dinsdag is de lichtste en leukste stadsfiets in zijn klasse. Strak vormgegeven, sterk, sportief en helemaal afgestemd op het stadsverkeer. Je stuurt deze beauty met het grootste gemak van A naar B. Elke dag een feestje! Je kunt kiezen tussen de Dinsdag (zonder vering), de Dinsdag Comfort (met vering) en de Dinsdag Exclusive (het topmodel). 

 

Robuust en trendy design

Vergis je niet in de ranke, slanke vormgeving van deze stadsfiets. De Dinsdag is bijzonder robuust gebouwd. Het stoere frame, de rechte voorvork en de hoge velgen zorgen voor een snelle en sportieve uitstraling en optimale stijfheid van de fiets. De bekabeling is mooi weggewerkt en de achterdrager is zwevend gemonteerd, waardoor de fiets een heel strak design heeft. De zeven versnellingen en rollerbrakes maken de Dinsdag ideaal voor dagelijks gebruik.

 

Kwaliteit wordt (h)erkend

De Batavus Dinsdag is een 100% Hollands kwaliteitsproduct. In 2014 leverde dat deze hippe stadsfiets de erkenning als Goed Industrieel Ontwerp (GIO) op en in 2015 werd de Dinsdag uitgeroepen tot beste stadsfiets in de Nationale Fietstest van De Telegraaf. De Dinsdag is bovendien voorzien van de nieuwste techniek op het gebied van verlichting: de Batavus Aerflow koplamp plus achterlicht. Beide zijn bekroond met het 3-sterren RAI keurmerk voor fietsverlichting (RKF).

Pluspunten van de Batavus Dinsdag

  • Ranke looks, robuuste bouw. De Dinsdag kan tegen een stootje.
  • Verschillende kleuren, voor dames en voor heren. Veel keuze: er is altijd een Dinsdag die bij je past.
  • Je stuurt deze lichtgewicht stadsfiets probleemloos door druk stadsverkeer.
  • Licht, sterk, sportief én een eyecatcher. De Dinsdag maakt het leven leuker. Alle dagen van de week.
  • Erkend als Goed Industrieel Ontwerp (2014) en beste stadsfiets in de Nationale Fietstest van De Telegraaf (2015).


Toon meer

Pure cycling in style - Batavus Zonar

Lichte allrounder

De Batavus Zonar is een heerlijke fiets voor korte fietsvakanties, maar leent zich ook prima voor dagelijks woon-werkverkeer. Dankzij de toepassing van de double butted techniek in het frame is de Zonar nog een stuklje lichter dan haar zusje Batavus Dinsdag en beweeg je je met nog meer gemak door het verkeer. De fiets is erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2014, testwinnaar van fiets- en wandelmagazine Op Pad en uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2015. Je kunt kiezen tussen de Zonar (zonder vering) en de Zonar Comfort (met vering).

 

Comfortabel en sportief

De rechte voorvork en extra hoge velgen geven de Zonar zijn snelle en sportieve uitstraling. Bij een sportieve fiets denk je misschien niet direct aan comfort. De Batavus Zonar Comfort bewijst echter dat die twee eigenschappen heel goed samen gaan. Dankzij de vering in dit model zit je met deze sportieve fiets toch lekker comfortabel tijdens het toeren, ook bij langere afstanden. Het softgrip handvat ondersteunt de muis van je hand nóg beter.

 

Lekker toeren

Met de Zonar kun je probleemloos een heerlijke fietsvakantie beleven. Er zitten nokken op de voorvork, zodat je er een lowrider op kunt monteren. De achterdrager is zwevend gemonteerd en kan belast worden tot een gewicht van 25 kilo. Met deze krachtpatser wordt elke vakantie een feest. En dankzij de Batavus Aerflow koplamp en het bijbehorende achterlicht ben je altijd goed zichtbaar en vind je ook in het donker je weg.

Pluspunten van de Batavus Zonar

  • Het frame is standaard double butted: een techniek die zorgt voor een nog lager gewicht.
  • Comfortabele zit dankzij vering.
  • Verkrijgbaar in drie prachtige kleuren: voor vrouwen zwart mat, lichtblauw mat of blauw mat, voor heren zwart mat, donkerblauw mat of rood mat.
  • Erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2014, testwinnaar van fiets- en wandelmagazine Op Pad en uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2015.


Toon meer