Onze Smart E-bike verzekering blijft met € 3,- p/mnd laag!

In diverse media werd bericht dat de premies voor e-bike verzekeringen de pan uitrijzen, met name vanwege de verhoogde kans op diefstal. De prijsstijging loopt daarbij in veel gevallen op tot wel 62% met uitschieters naar 87% in risicogebieden. Met de speciale smart e-bike CNCTD. E-go® Smart ontloop je deze stijging dankzij de speciale smart e-bike verzekering!

 

Speciale smart e-bike verzekering voor de gps connected & protected e-bike van Batavus

 

Met de gps connected & protected CNCTD. E-go® Smart ontloop je deze gigantische prijsstijgingen dankzij een speciale smart e-bike verzekering.

 

Want ondanks de vele veiligheidsmaatregelen van de nieuwe generatie slimme e-bikes kan diefstal niet volledig voorkomen worden. Meestal gaat het namelijk om professionele dievenbendes die zich op e-bikes storten. Daarom heeft Accell Nederland samen met ENRA een speciale smart verzekering ontwikkeld. Een verzekering die maximaal profiteert van de lagere diefstalkans van een smart e-bike, doordat deze voorzien is van een smart module met gps, een simkaart en een bewegingssensor.

 

De smart e-bike communiceert met je smartphone via de Batavus Connect-app. Hierdoor kun je altijd zien waar je fiets staat en krijg je een signaal op je telefoon als iemand bijvoorbeeld aan je fiets rommelt, of wanneer deze meer dan 50 km per uur gaat en dus waarschijnlijk in een busje ingeladen is. Dat geeft een veilig gevoel. Daarnaast is het dus mogelijk om een speciale verzekering af te sluiten.

 

Voordeel smart e-bike verzekering tot meer dan €200,-

Het voordeel van de smart e-bike verzekering kan in risicogebieden oplopen tot meer dan €200,-. De totale kosten van een verzekerde smart e-bike inclusief connectivity abonnement zijn daarmee lager dan een ‘gewone’ verzekerde e-bike.

 

Aantrekkelijke premie ENRA smart e-bike verzekering

De premie voor de ENRA smart e-bike verzekering voor diefstal bedraagt  €3,- per maand (incl. assurantiebelasting). De premie voor de diefstal-met-casco verzekering bedraagt slechts €6,- per maand (incl. assurantiebelasting). En dat blijft in heel 2017 zo!

 

De premie is regio-onafhankelijk. Het premievoordeel is in de gebieden met een verhoogd diefstalrisico daarom het hoogste.

 

De reden dat het premievoordeel geboden kan worden, is dat de diefstalkans van de gps protected & connected e-bikes kleiner is dan van reguliere e-bikes dankzij de track & trace technologie en de extra veiligheidsfuncties.

 

Ook Saskia Kluit, directeur van de Fietsersbond, adviseert: "koop een fiets met gps-chip. Met een bijbehorende app kun je zien waar je fiets staat en krijg je een melding als die in beweging komt." (Bron: de Volkskrant)

 

De voordelen op een rij:

  • Doorlopende verzekering; dus ook de volgende nieuwe smart fiets is verzekerd
  • Geen eigen risico, dus volledige ontzorging
  • Maandbetaling, dus lagere lasten per maand
  • Geen afwaardering (dus altijd 100% vervanging; ook bij total loss schade*)
  • Europese pechhulpservice*

 

*Alleen bij de diefstal met casco verzekering

 

Lees meer over de voordelen van de smart e-bike van Batavus.

 

Artikel online lezen.
Meer nieuws