E-bike testdag Batavus groot succes

Op 30 april was de parkeerplaats aan de Industrieweg goed gevuld. Niet alleen met auto’s en fietsen, maar ook met mensen die een testrit wilden maken op een Batavus e-bike. Van 10.00 uur tot 17.00 uur konden bezoekers langs komen om uitgebreid te testen op het 1,5 km lange fietsparcours.

 

Vroeg in de ochtend was een enthousiast team van Batavus al bezig om de parkeerplaats gezellig en uitnodigend in te richten met een groot welkomstbord,  tenten, vlaggetjes, ballonnen, beach-flags en niet te vergeten de Batavus testmodellen. Daarnaast werd de route met speciale “Batavus e-bike testroute”-bordjes uitgezet. Nog snel een kop koffie en toen konden de deuren open.

 

Een proefrit maken én kans op prijzen! 

Het was gelijk al gezellig druk met bezoekers die zich hadden aangemeld voor deze e-bike testdag, maar ook met mensen die aan de hand van een vooraf geplaatste advertentie besloten om langs te komen. Bij het registreren van de bezoekers was het af en toe dringen. Naast een proefrit op één van de modellen die al uitnodigend stonden te wachten, konden alle bezoekers die zich registreerden namelijk kans maken op een Batavus e-bike, een Kras fietsvakantiecheque van €450,- of een accessoirecheque van €100,-. Na het schrijven van een review over de geteste modellen worden eind juni uit alle inzendingen de drie winnaars gekozen.

 

Na registratie ontvingen bezoekers een goodiebag, waaronder een kortingsbon van €100,-. Besluit men namelijk om voor eind juni een Batavus e-bike te kopen bij zijn of haar Batavus dealer, kan de kortingsbon samen met een kopie van de aankoopnota worden opgestuurd naar Batavus, waarna men €100,- teruggestort krijgt op de bankrekening. De ANWB routebox die ook onderdeel uitmaakte van de goodiebag werd ook bijzonder op prijs gesteld.

 

Batavus museum bezoeken 

Naast het testen van e-bikes konden bezoekers onder het genot van een kopje koffie of thee en oranjekoek een kijkje nemen in het Batavus museum, die een prachtige weergave geeft van de fietsgeschiedenis van Batavus. In het museum werden bezoekers ontvangen door twee enthousiaste oud collega’s van Batavus, die hen alles konden vertellen over de geschiedenis van Batavus en de fiets in het bijzonder. Hier werd ook veelvuldig gebruik van gemaakt.

 

Onder één van de tentjes was ook een collega van Juncker aanwezig, ter promotie van de XLC fietsdrager. Ook hij mocht zich verheugen op veel belangstelling.

 

In totaal zijn er ruim 300 bezoekers geweest en konden wij tevreden terugblikken op een geslaagde, drukke en bijzondere dag, mede door het weer dat ons die dag gelukkig niet in de steek heeft gelaten.

 

Zelf een (elektrische) fiets testen?

Dat kan! Je kunt voor een proefrit op een fiets altijd terecht bij een Batavus dealer of bezoek ons tijdens een evenement of bij De Fietser in Ede.

 

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!