Batavus start landelijke winactie rondom nieuwe bioscoopfilm ‘Verschrikkelijke Ikke 2’

Batavus organiseert van 17 juni t/m 31 juli 2013 een landelijke winactie rondom het uitkomen van de bioscoopfilm ‘Verschrikkelijke Ikke 2’: de eerste 50 kopers die tijdens de actieperiode een Batavus Blockbuster Kids of Diva Kids aanschaffen ontvangen twee bioscoopkaarten.

 

Over de winactie

De film ‘Verschrikkelijke Ikke 1’ was een groot succes en populair bij families en kinderen. Het vervolg belooft net zo spectaculair te worden. Reden voor Batavus om een landelijke winactie te starten. De eerste 50 personen die één van de twee bovenstaande reguliere modellen kopen winnen twee bioscoopkaarten. Via de actiepagina www.batavus.nl/ikke vullen consumenten een garantiekaart in en wanneer aan alle actievoorwaarden is voldaan, ontvangt men de kaartjes. Op deze pagina is ook meer informatie over de actie te vinden en zijn de twee kinderfietsen te bekijken.

 

Over de modellen

De Blockbuster Kids en de Diva Kids zijn in verschillende framematen en in diverse kleuren te verkrijgen. De stoere designfietsen beschikken verder over drie versnellingen en een terugtraprem. Naast de actie rondom de reguliere modellen schenkt Batavus vier custom made ‘Verschrikkelijke Ikke 2’ fietsen om te verloten onder filmliefhebbers en fans van ‘Verschrikkelijke Ikke 2’. 

 

Brede inzet communicatie

Om de consumentenactie breed onder de aandacht te brengen, start Batavus met een landelijke winkelvloeractie: stuurhangers, stoepbordposters en leaflets zullen de actie ondersteunen. Daarnaast wordt de actie ook online gepromoot via o.a. bovengenoemde actiesite.