Batavus op de Velofollies 2020 in Kortrijk, België

Afgelopen editie van de Velofollies was Batavus prominent aanwezig met de nieuwe collectie elektrische fietsen. Bezoekers van de beurs hebben kennis mogen maken met nieuwe innovaties zoals het revolutionaire V-Light verlichtingssysteem, Vizi-verlichting en de nieuwe Finez-serie. Ben je benieuwd naar de stand van Batavus op de Velofollies? Bekijk dan de video!

 

 

Vizi-verlichting

Vizi-verlichting

Maak kennis met de nieuwe verlichting: Vizi-verlichting. De koplamp is net iets verder op het spatbord geplaatst zodat deze niet snel beschadigt tijdens het stallen. Het achterlicht is mooi geïntegreerd in de bagagedrager. Bij een stadsfiets werkt de verlichting op de naafdynamo, dus batterijen zijn verleden tijd. Bij een e-bike werkt de verlichting op de accu en is eenvoudig via het display te bedienen. Doordat de Vizi-verlichting een standlicht functie heeft, blijft deze ook branden als je voor een stoplicht staat te wachten. Dat is wel zo veilig.

Vizi-verlichting
Alsnog fietsen bekijken en testen?

Alsnog fietsen bekijken en testen?

Heb je de beurs gemist, maar wil je alsnog de Batavus fietsen zien of testen? Kom dan langs bij ons testcenter De Fietser in Ede en maak een afspraak om jouw favoriete Batavus (elektrische) fiets te testen!

 

Ga naar de website van De Fietser en plan je bezoek in: www.defietser.nl

Alsnog fietsen bekijken en testen?

Een greep uit het assortiment van de fietsen op de Velofollies: