Batavus 26-inch meisjesfietsen

Als je naar de middelbare school gaat, is het tijd voor een nieuwe fiets. Net even iets verder fietsen, door weer en wind, met grotere en zwaardere schooltas. Dat vraagt om een stevige fiets die wel tegen een stootje kan en lekker fietst. Met een Batavus 26-inch meisjesfiets is je dochter klaar voor het echte werk. Geschikt voor meisjes van pakweg 10 tot 14 jaar. Voor nog meer meisjesfietsen kun je ook terecht bij ons zustermerk Loekie.

 

Lees meer over het kiezen van een meisjesfiets onderaan de pagina.

Sorteer op:

Batavus 26-inch meisjesfietsen

Uiteraard wil je je dochter veilig op pad sturen. In de donkere ochtenduren, in de winter met natte sneeuw, in alle situaties moet de fiets ervoor zorgen dat ze goed op school of thuis aankomt. Batavus meisjesfietsen zijn zo veilig als maar kan. Alles wat je nodig hebt zit erop. Zoals een goede fietslamp voor en achter, reflectors, een bagagedrager, een voordrager, dubbele rem en nog veel meer. Die zware schooltas kan dus lekker voorop, of in fietstassen achterop als het wat slechter weer is.

26-inch meisjesfiets uitproberen bij de dealer

Wil je zeker weten of de fiets lekker rijdt? Laat je dochter hem uitproberen bij de lokale Batavus dealer. Kijk meteen of het zadel goed zit, of dat ze misschien fietstassen achterop wil. De Batavus dealer in jouw buurt helpt jullie om de fiets helemaal naar wens te krijgen. Bekijk welke dealers bij jou in de buurt zitten en maak meteen een afspraak.

Toon meer